NEW

BB Cream-Holika Holika, BB Cream Shimmering, 30 ml

Holika Holika
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Holika Holika, BB Cream Shimmering, 30 ml- maschează perfect toate imperfecțiunile pielii, conferă feței un ton frumos și sănătos,cumpara din magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
30 ml
Brand
Holika Holika
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

119 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Holila Holika Petit BB Cream maschează perfect toate imperfecțiunile pielii, conferă feței un ton frumos și sănătos. Produsele au o consistență redusă de grăsime și nu dau un "efect de mască". Shimmering - cremă ce iluminează cu pudră de perle. Agent de lustruire, a cărui rețetă include pudră de perle.

 • Permite a ilumina cu câteva nuanțe pielea, creând efectul "piele de porțelan"
13.02.2022
O crema BB usoara, placuta, cu acoperire foarte buna. Confera tenului un aspect frumos, luminos, este rezistenta pe parcursul zilei. O recomand!

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi