-9.9%
NEW

Roler facial WellDerma, Face Lifting Dark Silver Roller

Wellderma
Disponibil
(3)
Vezi toate recenziile

WellDerma, Face Lifting Dark Silver Roller-role pentru fata, care va va diversifica îngrijirea zilnica,cumpara din magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Wellderma
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

401 MDL 445 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

WellDerma, Face Lifting Dark Silver Roller – Frumusetea si fermitatea pielii depind în mare masura de îngrijire. Brandul Wellderma a lansat un dispozitiv cu role pentru fata, care va va diversifica îngrijirea zilnica. Masajul regulat asigura normalizarea circulatiei sanguine, o mai buna absorbtie a produselor de îngrijire sub forma de creme, seruri, uleiuri și emulsii, relaxarea muschilor stresati si o îmbunatatire generala a calitatii pielii. Masajul va fi un asistent excelent în lupta împotriva edemelor, poate fi pastrat la frigider pentru a spori efectul de drenaj limfatic. 

Mod de utilizare:

Porniti masajul pe pielea curata si uscata, deoarece bilele vor aluneca pe pielea umeda.

Tineti-l de partea inferioara a mânerului, fara a apasa dispozitivul prea tare, masati de-a lungul liniilor de masaj, de jos în sus sau de la centrul fetei pâna la marginile conturului.

Contraindicații:

 • leziuni deschise;
 • acnee;
 • neoplasme;
 • boli infecțioase și dermatologice;
 • afectarea nervului facial;
 • sarcina și perioada de alaptare;
 • temperatura corporala crescuta;
 • în urma procedurilor de exfoliere;
 • rozacee.
05.07.2022
Relaxează foarte bine mușchii faciali, pielea are un aspect mai plăcut. Conturul feței este mai frumos. Îl folosesc cu un ser pentru un rezultat mai bun. Cind doresc altceva îl țin puțin în frigider și primesc un efect de lifting
01.04.2022
Лучшая покупка для красивого личика. Такой массажер нужен в любом возрасте. Спасет от отеков, подарит красивый овал лица, подтянет кожу, избавит от морщин и носогубок
26.01.2022
Excelent instrument! Usor si foarte placut in utilizare, da rezultate vizibile destul de retede. Tenul pare mai neted, conturul fetei mai frumos si usor ridicat, daca se utilizeaza cu regularitate de doua ori pe zi, cate 10-15 minute. Important de executat masajul pe un ser / crema care luneca bine (ajuta si la penetrarea mai buna a produsului).

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi