Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-19.2%
NEW

Ser pentru restabilirea părului deteriorat-Lador, Keratin Power Glue, 15 ml

Lador
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Lador, Keratin Power Glue este un ser excepțional pentru restabilirea părului deteriorat. Soluția restabilește capetele despicate prin lipirea lor. Acest efect este bine fixat prin tratarea termică a părului, adică în timpul coafării ulterioare cu un uscător de păr sau cu placa.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
15 ml
Brand
Lador
42 MDL 52 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Lador, Keratin Power Glue este un ser excepțional pentru restabilirea părului deteriorat. Soluția restabilește capetele despicate prin lipirea lor. Acest efect este bine fixat prin tratarea termică a părului, adică în timpul coafării ulterioare cu un uscător de păr sau cu placa. Asigură un aspect sănătos al părului pe toată durata zilei.

Combinația perfectă a 3 ingrediente: proteine + colagen + extract de melc hrănesc părul și îi oferă substanțele nutritive absolut necesare, pentru a preveni despicarea acestuia.

Cum folosim? După folosirea șamponului, aplicăm pe părul umed o cantitate moderată de ser și îl distribuim pe toată suprafața părului. Nu clătim. Efectul acestui produs durează 24h. În cazul în care l-am aplicat pe păr, nu mai e nevoie să folosim și balsam.

Recenzii
31.08.2022
Serul este foarte bun, ușor de aplicat, restabilește părul și capetele despicate.
26.05.2022
Un produs superb pentru a masca capetele uscate despicate! aprobat 100%
Produse noi