Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită
NEW

Emulsie pentru regenerare păr-Lador, LD/01 Programs, 200ml

Lador
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Lador, Emulsie pentru regenerare păr LD Programs 01 este o mască-emulsie. Tratamentul (program) de regenerare a parului în condiții de casă permite repararea structurii părului deteriorat, slăbit și suprauscat la temperata înaltă a uscătorului sau ondulatorului.

Volum
200 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Lador
263 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Lador, Emulsie pentru regenerare păr LD Programs 01 este o mască-emulsie. Tratamentul (program) de regenerare a parului în condiții de casă permite repararea structurii părului deteriorat, slăbit și suprauscat la temperata înaltă a uscătorului sau ondulatorului. Masca rezolvă cu succes mai multe probleme: hidratează, hrănește intens părul deteriorat, garantează îmbogățirea părului cu keratină. Ca urmare părul devine sănătos, arată foarte bine îngrijit, este plin de strălucire și vitalitate.

Principalele componente active ale tratamentului Lador LD Program 01 sunt:

  • Betaina
  • Ulei de argan
  • Uleiul de jojoba
  • Ulei de nuci de macadamia
  • Extractul de Centella Asiatica
  • Extractu din rădăcinil Acorus Calamus
  • Colagen hidrolizat
  • Hidrolizat de keratină

Cum folosim?

Se spală părul cu șampon. Se usucă cu un prosop. Se aplica masca pe toata lungimea parului. Părul cu masca aplicată se acoperă cu folie si apoi cu prosopul pentru efect termic și se lasă timp de 5 minute. După, clătiți cu apă caldă. Dacă imediat după procedura veți utiliza uscătorul de păr, uscați doar cu aer rece.

 

Recenzii
19.05.2022
Lador cu încă un produs excepțional, mulțumită de acest produs, părul meu a recăpătat volumul de cândva, s-a restabilit chiar după prima aplicare, părul se simte mai gros, mai cu volum, vizual arată atât de bine, masca se aplică foarte ușor și comod, o folosesc cam o dată la 2 săptămâni, sunt mega entuziasmată de rezultatul ce îl oferă, mulțumesc consultanților pentru sfaturi și pentru produse de calitate, chiar îmi place absolut tot!
Cele mai vândute
Produse noi