Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.0%
NEW

Peeling pentru scalp - Lador, Scalp Scaling SPA

Lador
Indisponibil
(3)
Vezi toate recenziile

Lador, Scalp Scaling SPA este un ser-scrub unic pentru peeling-ul profund și exfolierea ușoară a stratului superior de cheratină din celulele epidermice a scalpului, elimină sebumul acumulat în pori, îndepărtează rămășițele produselor de styling și agenți de colorare de pe scalp și păr.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
15 ml
Brand
Lador
36 MDL 45 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Lador, Scalp Scaling SPA este un ser-scrub unic pentru peeling-ul profund și exfolierea ușoară a stratului superior de cheratină din celulele epidermice a scalpului, elimină sebumul acumulat în pori, îndepărtează rămășițele produselor de styling și agenți de colorare de pe scalp și păr. După folosirea acestui peeling, rădăcinile părului și pielea sunt proaspete și revigorate, sunt îmbunătățite procesele regenerative a pielii și funcția sa de barieră, structura pielii este îmbunătățită semnificativ. Îngrijire de salon profesional a părului – acasă! Prin acest produs, Lador își menține această promisiune.

Scalp Scaling Spa Ampoule este un produs excepțional, un ser purificator cu efect superb, conține colagen hidrolizat, restaurând rapid și eficient zonele deteriorate ale cortexului pielii. Uleiul de argan prețios hrănește firele de păr de-a lungul lui, saturează cu vitaminele și aminoacizii necesari, fără a deranja echilibrul natural al lipidelor. Extractele naturale de mentă, extractele unice de secreție de melci normalizează secreția glandelor sebacee, sporesc circulația sângelui și accelerează creșterea părului.

În general, produsele pentru scrubbing utilizează ingrediente de celuloză care sunt în formă cristale, dar celuloză din Scalp Scaling Spa Ampoule este microcrisalină, este mai mică, cu particula mai rotundă, care venind în fricțiune cu pielea, elimină mai eficient particulele de peile moarta, impuritățile acumulate în porii pielii, lăsând pielea netedă, cu adevărat curățată. Mentolul din componență are o funcție antiinflamatorie care ajută la oprirea mâncării, face scalpul mai curat prin efect antibiotic, dă o senzație de prospețime și răceală.

Produsul este eficient în combaterea mătreții. Conține un component inhibator de mătreața Piroctona Olamină, care s-a dovedit a avea efect antibiotic și se utilizează ca dezinfectant ce previne proliferarea germenilor de mătreață datorită efectului anti-bacterian.

Cum folosim?Aplicați produsul din tubul – ampulă de păr direct pe scalp imediat după șamponare. Utilizați vârful degetelor pentru a masa ușor pielea timp de 2-3 minute și apoi frecați produsul de-a lungul întregii lungimi a părului. Apoi, clătiți bine cu apă caldă. De asemenea, utilizarea fiolei este recomandată imediat înainte de a efectua proceduri cosmetice complexe precum colorarea sau laminarea buclelor.

Recenzii
31.08.2022
Un produs de care mam indragostit de la prima utilizare,ma simt mai fresh si am un par care respira mai bine!
03.07.2022
De fiecare data uitam ca și pielea capului are nevoie de refresh , el e produsul care scăpa de mătreată.
26.05.2022
Un peeling superb, care calmeaza scalpul iritat, il hidrateaza si împrospateaza, racoreste, va scapa de matreata!
Produse noi