Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Masca cu vitamina C-Lindsay, Modeling Mask Pack, Vitamin

Indisponibil

Masca cu vitamina C are un efect de întinerire ce încetinește procesul de îmbătrânire, stimulează sinteza fibrelor de colagen, hidratează. În plus, vitamina C este cunoscută pentru capacitatea sa de înălbire pronunțată.

Volum
240 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
135 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Masca cu vitamina C are un efect de întinerire ce încetinește procesul de îmbătrânire, stimulează sinteza fibrelor de colagen, hidratează. În plus, vitamina C este cunoscută pentru capacitatea sa de înălbire pronunțată. Se potrivește pentru toate tipurile de ten.

Mod de folosire:Înainte de a aplica masca de alginat, pielea trebuie curățată bine și pregătită cu un toner. Sub mască, puteți aplica un produs suplimentar, poate fi un ser, o emulsie. Pulberea de alginat se diluează cu apă în proporție de 10 linguri (fără vîrf) cu până la 7-8 linguri de apă până când obținem un amestec  asemănător cu smântână ce are conținut scăzut de grăsimi. Aplicați uniform pe pielea feței (timp de aproximativ 20-30 de minute) și îndepărtați-o cu atenție. Nu trebuie să spălați fața. Curățați masca rămasă pe piele cu un tampon de bumbac cu toner.

Ingrediente:Diatomaceus Earth, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Magnesium Carbonate, Ascorbic Acid (100 ppm), Allantoim, Adenosine, Niacinamide, Portulaca Oleracea Extract, Cellulose Gum, CI 77491, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi