-9.6%
NEW

Masca cu vitamina C-Lindsay, Modeling Mask Pack, Vitamin

Indisponibil

Masca cu vitamina C are un efect de întinerire ce încetinește procesul de îmbătrânire, stimulează sinteza fibrelor de colagen, hidratează. În plus, vitamina C este cunoscută pentru capacitatea sa de înălbire pronunțată.

Volum
240 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

122 MDL 135 MDL
Anunță când va fi în stoc

Masca cu vitamina C are un efect de întinerire ce încetinește procesul de îmbătrânire, stimulează sinteza fibrelor de colagen, hidratează. În plus, vitamina C este cunoscută pentru capacitatea sa de înălbire pronunțată. Se potrivește pentru toate tipurile de ten.

Mod de folosire:Înainte de a aplica masca de alginat, pielea trebuie curățată bine și pregătită cu un toner. Sub mască, puteți aplica un produs suplimentar, poate fi un ser, o emulsie. Pulberea de alginat se diluează cu apă în proporție de 10 linguri (fără vîrf) cu până la 7-8 linguri de apă până când obținem un amestec  asemănător cu smântână ce are conținut scăzut de grăsimi. Aplicați uniform pe pielea feței (timp de aproximativ 20-30 de minute) și îndepărtați-o cu atenție. Nu trebuie să spălați fața. Curățați masca rămasă pe piele cu un tampon de bumbac cu toner.

Ingrediente:Diatomaceus Earth, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Magnesium Carbonate, Ascorbic Acid (100 ppm), Allantoim, Adenosine, Niacinamide, Portulaca Oleracea Extract, Cellulose Gum, CI 77491, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi