Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.6%
NEW

Masca alginată cu extract de melc -Lindsay, Gold Snail Modeling Mask

Indisponibil

Măștile alginate sunt produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea pielii. Componenta principală a acestor măști este acidul alginic, care se găsește în algele de culoare maro. Combinat cu apa, acest acid formează un gel bogat în vitamine, minerale și proteine.

Volum
240 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
122 MDL 135 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Măștile alginate sunt produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea pielii. Componenta principală a acestor măști este acidul alginic, care se găsește în algele de culoare maro. Combinat cu apa, acest acid formează un gel bogat în vitamine, minerale și proteine. Prin urmare, toate măștile cu alginat au un efect puternic anti-îmbătrânire, precum și hidratează profund, hrănesc pielea, îmbunătățesc semnificativ tenul, netezesc ridurile, reîmprospătează, stimulează procesele metabolice ale pielii. Acidul algic are efecte antiinflamatorii și antibacteriene, stimulează fluxul de oxigen în straturile mai adânci ale pielii.

Masca alginată cu extract de melc auriu protejează pielea de modificările nedorite legate de vârstă, crește elasticitatea și asigură hidratarea și hrănirea profundă a pielii pe o lungă durată, modeleaza și netezește, luminează zonele pigmentate, uniformizează tonul fetei, diminuiaza ridurile, are un efect anti-îmbătrânire puternic, stimulează procesele metabolice din celule, contribuind la o recuperare rapidă.

Mod de folosire:Înainte de a aplica masca de alginat, pielea trebuie curățată bine și pregătită cu un toner. Sub mască, puteți aplica un produs suplimentar, poate fi un ser, o emulsie. Pulberea de alginat se diluează cu apă în proporție de 10 linguri (fără vîrf) cu până la 7-8 linguri de apă până când obținem un amestec  asemănător cu smântână ce are conținut scăzut de grăsimi. Aplicați uniform pe pielea feței (timp de aproximativ 20-30 de minute) și îndepărtați-o cu atenție. Nu trebuie să spălați fața. Curățați masca rămasă pe piele cu un tampon de bumbac cu toner.

Ingrediente:Diatomaceous Earth, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Magnesium Carbonate, Allantoin,Potassium Alginate, Hyaluronic Acid, Colloidal Gold, Cellulose Gum, Mica, Synthetic Fluorphlogophite, CI 77491, Titanium Dioxide, CI 77492, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,Fragrance

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi