-9.6%
NEW

Lindsay, Hyaluronic, Modeling Mask

Indisponibil

Acidul hialuronic contribuie la hidratarea pe termen lung a pielii, deoarece creează pe suprafața sa cea mai subțire peliculă imperceptibilă, care absoarbe în mod activ umiditatea din aer, crescând astfel conținutul de umiditate din stratul cornos și reducând evaporarea apei de la suprafața pielii.

Volum
240 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

122 MDL 135 MDL
Anunță când va fi în stoc

Acidul hialuronic contribuie la hidratarea pe termen lung a pielii, deoarece creează pe suprafața sa cea mai subțire peliculă imperceptibilă, care absoarbe în mod activ umiditatea din aer, crescând astfel conținutul de umiditate din stratul cornos și reducând evaporarea apei de la suprafața pielii.  în timp ce porii nu sunt înfundați și schimbul de gaze nu este perturbat. Acidul hialuronic are efect regenerant, antiviral, antiinflamator, de vindecare a rănilor.

  • Cu utilizarea regulată a măștii cu esență de alginat cu acid hialuronic, pielea este restaurată și reînnoită, reumplută cu putere și volum, iar „cuturile” cauzate de pielea uscată sunt netezite. Fața devine mai proaspătă și mai strălucitoare, bine îngrijită și tânără.
  • Masca conține, de asemenea, extracte de arbore de ceai, aloe vera, purslane de grădină, ulei de mentă, precum și alantoină, adenozină și betaină.

Atenţie! Măștile cu alginat sporesc efectul produselor cosmetice preaplicate (esențe, seruri, creme etc.). Singura condiție: toate produsele cosmetice care se aplică înaintea măștii trebuie să fie complet absorbite în piele.

Aplicare: Agitați ambalajul astfel încât pudra să se miște în jos și rupeți partea de sus a pungii, apoi turnați apă până la semnul stabilit și amestecați. Aplica rapid masca pe fata si lasa sa actioneze 15-20 de minute. După ce masca s-a întărit complet, îndepărtați-o, începând de la marginea de jos.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi