Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-14.8%
NEW

Masca alginata cu Spirulina -Lindsay, Spirulina Modeling Mask Pack

Indisponibil

Masca alginata cu Spirulina hidratează intens și împrospătează pielea, reduce inflamatiile, netezeste ridurile și îmbunătățește culoarea tenului.

Volum
240 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
115 MDL 135 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Masca alginata cu Spirulina hidratează intens și împrospătează pielea, reduce inflamatiile, netezeste ridurile și îmbunătățește culoarea tenului. Masca îndepărtează impuritățile din pori, excesul de sebum, exfoliază celulele moarte, accelerează procesele de regenerare, calmează inflamațiile și este recomandată pentru pielea grasă, problematică, cu porii măriti. Este inbogatita cu substanțe utile: proteine, minerale, vitamine și aminoacizi. Va îmbunătăți vizibil culoarea  tenului, va crea un lifting-efect, va ameliora umflaturile și va netezi ridurile.

Mod de folosire:Înainte de a aplica masca de alginat, pielea trebuie curățată bine și pregătită cu un toner. Sub mască, puteți aplica un produs suplimentar, poate fi un ser, o emulsie. Pulberea de alginat se diluează cu apă în proporție de 10 linguri (fără vîrf) cu până la 7-8 linguri de apă până când obținem un amestec  asemănător cu smântână ce are conținut scăzut de grăsimi. Aplicați uniform pe pielea feței (timp de aproximativ 20-30 de minute) și îndepărtați-o cu atenție. Nu trebuie să spălați fața. Curățați masca rămasă pe piele cu un tampon de bumbac cu toner.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi