NEW

Masca de detoxifiere si curatare a porilor, Biore, Whipped Purifying Detox Mask, Charcoal, 113 g

Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Cu masca de detoxifiere Biore Natural Charcoal Purifying primiți o puritate intensă a porilor, efect de racire si ameliorați stresul. Concepută special pentru tenul gras, această mască cremoasă ajută la eliminarea impurităților, murdăriei și uleiului pentru a decupla porii înfundați.

Volum
113 ml
Tara de origine
SUA
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

245 MDL
Anunță când va fi în stoc

Cu masca de detoxifiere Biore Natural Charcoal Purifying primiți o puritate intensă a porilor, efect de racire si ameliorați stresul. Concepută special pentru tenul gras, această mască cremoasă ajută la eliminarea impurităților, murdăriei și uleiului pentru a decupla porii înfundați. Pielea rămâne curată, proaspătă și mată. Produsul nu contine ulei, nu înfundă porii, este hipoalergenic si testat de dermatologi.  

Recomandări de utilizare:

  1. Aplicați masca pe fața umedă. Masati o cantitate generoasă de produs pe față, evitând zona ochilor.
  2. Așteptați 5 minute (masca nu se usucă sau nu se întărește).
  3. Clătiți bine cu apă caldă.

Poate fi folosita de 2-3 ori pe săptămână.  

Alte ingrediente: Apă, bicarbonat de sodiu, cocoylisotionat, glicerină, distilat de glicol, etoxigiglicol, gliceride caprilic / capric PEG-6, alcool cetilic, dimeticonă PEG-12, lactilat de lauroi de sodiu, acrilati / c10-30 alchil acrilat acid salicilic acidpolilic c10-30 gumă, pulbere de carbon, parfum, hidroxid de sodiu, mentol, benzofenonă-4.

Termen de valabilitate:01.2023

30.05.2022
O mască într-adevăr eficientă, o aplic pe 10 minute seara, iar dimineața fața este foarte plăcută la atingere și chiar îmi place ceea ce văd în oglindă

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi