Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 500 lei.
NEW

Masca de detoxifiere si curatare a porilor, Biore, Whipped Purifying Detox Mask, Charcoal, 113 g

Biore
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Cu masca de detoxifiere Biore Natural Charcoal Purifying primiți o puritate intensă a porilor, efect de racire si ameliorați stresul. Concepută special pentru tenul gras, această mască cremoasă ajută la eliminarea impurităților, murdăriei și uleiului pentru a decupla porii înfundați.

Volum
113 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Biore
245 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Cu masca de detoxifiere Biore Natural Charcoal Purifying primiți o puritate intensă a porilor, efect de racire si ameliorați stresul. Concepută special pentru tenul gras, această mască cremoasă ajută la eliminarea impurităților, murdăriei și uleiului pentru a decupla porii înfundați. Pielea rămâne curată, proaspătă și mată. Produsul nu contine ulei, nu înfundă porii, este hipoalergenic si testat de dermatologi.  

Recomandări de utilizare:

  1. Aplicați masca pe fața umedă. Masati o cantitate generoasă de produs pe față, evitând zona ochilor.
  2. Așteptați 5 minute (masca nu se usucă sau nu se întărește).
  3. Clătiți bine cu apă caldă.

Poate fi folosita de 2-3 ori pe săptămână.  

Alte ingrediente: Apă, bicarbonat de sodiu, cocoylisotionat, glicerină, distilat de glicol, etoxigiglicol, gliceride caprilic / capric PEG-6, alcool cetilic, dimeticonă PEG-12, lactilat de lauroi de sodiu, acrilati / c10-30 alchil acrilat acid salicilic acidpolilic c10-30 gumă, pulbere de carbon, parfum, hidroxid de sodiu, mentol, benzofenonă-4.

Termen de valabilitate:01.2023

Recenzii
30.05.2022
O mască într-adevăr eficientă, o aplic pe 10 minute seara, iar dimineața fața este foarte plăcută la atingere și chiar îmi place ceea ce văd în oglindă
Produse noi