Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Masca de detoxifiere si curatare a porilor, Biore, Whipped Purifying Detox Mask, Charcoal, 113 g

Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Cu masca de detoxifiere Biore Natural Charcoal Purifying primiți o puritate intensă a porilor, efect de racire si ameliorați stresul. Concepută special pentru tenul gras, această mască cremoasă ajută la eliminarea impurităților, murdăriei și uleiului pentru a decupla porii înfundați.

Volum
113 ml
Tara de origine
SUA
221 MDL 245 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Cu masca de detoxifiere Biore Natural Charcoal Purifying primiți o puritate intensă a porilor, efect de racire si ameliorați stresul. Concepută special pentru tenul gras, această mască cremoasă ajută la eliminarea impurităților, murdăriei și uleiului pentru a decupla porii înfundați. Pielea rămâne curată, proaspătă și mată. Produsul nu contine ulei, nu înfundă porii, este hipoalergenic si testat de dermatologi.  

Recomandări de utilizare:

  1. Aplicați masca pe fața umedă. Masati o cantitate generoasă de produs pe față, evitând zona ochilor.
  2. Așteptați 5 minute (masca nu se usucă sau nu se întărește).
  3. Clătiți bine cu apă caldă.

Poate fi folosita de 2-3 ori pe săptămână.  

Alte ingrediente: Apă, bicarbonat de sodiu, cocoylisotionat, glicerină, distilat de glicol, etoxigiglicol, gliceride caprilic / capric PEG-6, alcool cetilic, dimeticonă PEG-12, lactilat de lauroi de sodiu, acrilati / c10-30 alchil acrilat acid salicilic acidpolilic c10-30 gumă, pulbere de carbon, parfum, hidroxid de sodiu, mentol, benzofenonă-4.

Termen de valabilitate:01.2023

Recenzii
30.05.2022
O mască într-adevăr eficientă, o aplic pe 10 minute seara, iar dimineața fața este foarte plăcută la atingere și chiar îmi place ceea ce văd în oglindă
Produse noi