NEW

Mason Natural, Calcium Citrate Plus Vitamin D-3, 60 comprimate

Indisponibil

Mason Natural, Calcium Citrate Plus Vitamin D-3, 60 comprimate-cumpara din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

190 MDL
Anunță când va fi în stoc

Exercițiile fizice regulate și o dietă sănătoasă cu suficient calciu ajută adolescenții, adulții tineri și femeile aflate în post-menopauză să mențină sănătatea osoasă bună și pot reduce riscul ridicat de osteoporoză mai târziu în viață. Aportul adecvat de calciu este important, dar aportul zilnic peste 2.000 ml nu este probabil să producă beneficii suplimentare. Vitamina D poate ajuta absorbția calciului. Poate sprijini sănătatea oaselor Supliment alimentar; garantat testat de laborator; certificat GMP; Liber de soia.  

Recomandări de utilizare: Adulți, luați o capsulă de două până la trei ori pe zi, de preferință cu alimente, ca supliment alimentar.

  Alte ingrediente: Celuloză microcristalină, acid stearic, croscarmeloză sodică, hidroxipropilmetilceluloză ce se obține din celuloză, dioxid de titan, stearat de magneziu, silicat de magneziu, triacetină, ulei mineral și sulfat de sodiu.

  Avertismente: Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente sau planificați careva proceduri medicale, consultați medicul înainte de utilizare. Opriți utilizarea și consultați medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul dacă sigiliul se pare că s-a schimbat. A se păstra într-un loc uscat la temperatura camerei controlate: 20-25 ° C (68-77 ° F).  

Informații despre supliment
Dimensiune porție: 1 Capsulă
  Suma pe servire % Valoare zilnica*
Vitamina D 3 (colecalciferol) 200 IU 25%
Calciu (ca citrat de calciu) 315 ml 32%

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi