NEW

Much More, Crush Aqua Peeling Gel, 120g

Indisponibil

Much More, Crush Aqua Peeling Gel, 120g

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

150 MDL
Anunță când va fi în stoc
Peeling gelul de la marca coreeană MUCH MORE este cel mai bun exfoliant de acest gen! Much More Crush Aqua Peeling Gel cu ingrediente acide ușoare curăță, exfoliază delicat și natural pielea, hidratând-o, lăsând-o curată, strălucitoare și plină de vitalitate. Ingredientul principal aloe vera - este o plantă utilizată pe scară largă pentru exfolierea pielii, ajutând la îndepărtarea ușoară a celulelor moarte fără a afecta pielea, asigurând în același timp hidratarea și curățarea pielii. Formula peelingului de iluminare și regenerare mai include in sine ingredientele de baza ca  laptele de capră și laptele de cal, pentru a ajuta la combaterea îmbătrânirii pielii. Complexul de acizi AHA (acid glicolic, acid citric, acid lactic) - accelerează regenerarea pielii, luminează ușor și îmbunătățește tenul, are un efect antioxidant și tonic. Potrivit pentru orice tip de piele, dar mai ales pentru persoanele cu tenul sensibil și problematic, atunci când nu puteți utiliza produse de curățare mai dure (scrub, gomaj). Cu el, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la iritarea pielii, roșeață după fiecare exfoliere. Dimpotrivă, pielea devine mai fină, mai fermă și mai strălucitoare după o prima utilizare. Mod de aplicare: Aplicați o cantitate mică de gel pe pielea curată și uscată a feței, întindeți-o pe piele cu mișcări ușoare de masaj, îndepărtând stratul cornos al celulelor pielii, precum și curățați-l de poluarea mediului. Clătiți cu apă caldă. Volum: 120 ml. Ingrediente: Water, Quatermium-60, Propylene Glycol, Cellulose, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Fragrance, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Goat Milk Extract, Ethylhxylglycerin, Allantoin Disodium Adenosine Triphosphate, Algin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Placental Protein, Glycolic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Yeast Extract.  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi