NEW

Natures Plus, Icelandic Kelp, 300 comprimate

Indisponibil

Nature’s Plus, Icelandic Kelp, 300 comprimate,Supliment cu un continut ridicat de iod care regleaza sanatatea glandei tiroide.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

270 MDL
Anunță când va fi în stoc

Nature’s Plus, Icelandic Kelp, este un adaus dietic și  natural care contine iod de calitate garantată. Produsul este un suport nutrițional pentru bunăstarea generală. Nu contine gluten.

Componenta principală a produsului sunt algele și iodul, care sunt extrem de importante pentru sănătatea glandei tiroide. Reglează hormonii și ajută la sănătatea multor funcții ale organismului. Iodul este de asemenea capabil să încetinească dezvoltarea aterosclerozei.

Algele marine reglează sistemul digestiv. Kelp este folosit și ca apărare împotriva virușilor, deoarece poate consolida sistemul imunitar.

 Mod de utilizare:

Administrați câte un comprimat zilnic sau dupa instructiunile medicului.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving %Daily Value
Iodine (from kelp) 150 mcg 100%
Icelandic Kelp 150 mg
† Daily Value not established.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi