Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 500 lei.
NEW

Natures Way, Alive! Immune Health, 30 Softgels

Nature’s Way
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Nature's Way, Alive! Immune Health, 30 Softgels : Suplimentele vă oferă un impuls de energie, astfel încât să puteți face ceea ce este important pentru tine! Profitați la maximum de multivitamine, care includ vitamine eficiente, oligoelemente și amestecuri alimentare.

Tara de origine
SUA
Brand
Nature’s Way
390 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Nature's Way, Alive! Immune Health, 30 Softgels : Suplimentele vă oferă un impuls de energie, astfel încât să puteți face ceea ce este important pentru tine! Profitați la maximum de multivitamine, care includ vitamine eficiente, oligoelemente și amestecuri alimentare. Această formulă este concepută pentru a sprijini sistemul imunitar și sănătatea generală.
100% din valoarea zilnică a vitaminelor A, C și D3, o sursă excelentă de zinc pentru a susține un sistem imunitar sănătos. Conține Echinacea (Echinacea purpurea), care a fost folosită în mod tradițional pentru a sprijini sănătatea sistemului imunitar.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE: O pastilă pe zi în timpul mesei. Nu depășiți doza recomandată.

Alte ingrediente Ulei de floarea soarelui, gelatină, glicerină, ceară de albine, apă purificată, lecitină din floarea soarelui, colorant annatto. Nu conține gluten, ingrediente derivate din drojdie, grâu.

Recenzii
01.07.2022
O săptămână de cind folosesc aceste vitamine și mă simt altfel, plină de viață, de energie.
Produse noi