Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.9%
NEW

Natures Way, Alive! Teen, Complete Multi for Her, 50 Gummies

Nature’s Way
Indisponibil

Natures Way, Alive! Teen, Complete Multi for Her, 50 Gummies: Este un complex de multivitamine conceput special pentru adolescente. Compoziția complexului este echilibrată ținând cont de nevoile unui organism în creștere și include 17 vitamine și minerale importante, precum și o gamă completă de vitamine din grupa B.

Tara de origine
SUA
Brand
Nature’s Way
374 MDL 415 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Natures Way, Alive! Teen, Complete Multi for Her, 50 Gummies: Este un complex de multivitamine conceput special pentru adolescente. Compoziția complexului este echilibrată ținând cont de nevoile unui organism în creștere și include 17 vitamine și minerale importante, precum și o gamă completă de vitamine din grupa B. Aportul zilnic de gume de vitamine va sprijini sistemul imunitar al copilului, va avea un efect pozitiv asupra activității inimii și un puternic efect antioxidant asupra întregului corp în ansamblu.

Un complex special Lutemax 2020 va avea grijă de viziunea unui adolescent - va proteja ochii de radiațiile ultraviolete, radiațiile LED și expunerea la dispozitive digitale. Luteina din compoziția complexului previne deteriorarea retinei și ajută la menținerea acuității vizuale. Organismul uman nu poate sintetiza în mod independent această substanță, deci este important să se completeze dieta unui adolescent cu alimente și vitamine care conțin luteină.

Recomandări de utilizare: Destinat consumului de către fete cu vârsta peste 13 ani - două gummies pe zi în timpul mesei.Produsul nu conține gelatină, gluten, produse lactate, ouă, culturi de arahide și drojdie.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi