NEW

Natures Way, Alive! Teen, Complete Multi for Her, 50 Gummies

Nature’s Way
Indisponibil

Natures Way, Alive! Teen, Complete Multi for Her, 50 Gummies: Este un complex de multivitamine conceput special pentru adolescente. Compoziția complexului este echilibrată ținând cont de nevoile unui organism în creștere și include 17 vitamine și minerale importante, precum și o gamă completă de vitamine din grupa B.

Tara de origine
SUA
Brand
Nature’s Way
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

415 MDL
Anunță când va fi în stoc

Natures Way, Alive! Teen, Complete Multi for Her, 50 Gummies: Este un complex de multivitamine conceput special pentru adolescente. Compoziția complexului este echilibrată ținând cont de nevoile unui organism în creștere și include 17 vitamine și minerale importante, precum și o gamă completă de vitamine din grupa B. Aportul zilnic de gume de vitamine va sprijini sistemul imunitar al copilului, va avea un efect pozitiv asupra activității inimii și un puternic efect antioxidant asupra întregului corp în ansamblu.

Un complex special Lutemax 2020 va avea grijă de viziunea unui adolescent - va proteja ochii de radiațiile ultraviolete, radiațiile LED și expunerea la dispozitive digitale. Luteina din compoziția complexului previne deteriorarea retinei și ajută la menținerea acuității vizuale. Organismul uman nu poate sintetiza în mod independent această substanță, deci este important să se completeze dieta unui adolescent cu alimente și vitamine care conțin luteină.

Recomandări de utilizare: Destinat consumului de către fete cu vârsta peste 13 ani - două gummies pe zi în timpul mesei.Produsul nu conține gelatină, gluten, produse lactate, ouă, culturi de arahide și drojdie.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi