Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 500 lei.
NEW

Natures Way, Alive! Women's Ultra Complete Multivitamin,30 Tab

Nature’s Way
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Natures Way, Alive! Women's Ultra Complete Multivitamin,30 Tab: Este un complex zilnic multivitaminic și multi-mineral pentru femeile din clasa premium. Formula conține 21 de vitamine și minerale, antioxidanți, 1000 UI de vitamina D, precum și fructe și legume, un complex complet B pentru energie, frumusețea părului, a pielii și a unghiilor.

Tara de origine
SUA
Brand
Nature’s Way
375 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Natures Way, Alive! Women's Ultra Complete Multivitamin,30 Tab: Este un complex zilnic multivitaminic și multi-mineral pentru femeile din clasa premium. Formula conține 21 de vitamine și minerale, antioxidanți, 1000 UI de vitamina D, precum și fructe și legume, un complex complet B pentru energie, frumusețea părului, a pielii și a unghiilor. Produsul este echilibrat și ajută la întărirea sistemului cardiovascular, rezistența fizică, ajută la gestionarea stresului zilnic, susține sănătatea părului, unghiilor și a pielii.

Complexul ajută la menținerea sănătății oaselor sistemului, inimii, pielii, glandelor mamare, oferă energie pentru întreaga zi, îmbunătățește starea de spirit. Vitaminele naturale energizează și protejează funcțiile de bază ale corpului unei femei. Acest complex este potrivit atât pentru susținerea preventivă a organismului, cât și pentru îmbunătățirea bunăstării în timpul menopauzei.

PRINCIPALELE COMPONENTE ALE COMPLEXULUI:

 • Vitamina A este necesară pentru vindecarea rapidă a rănilor, are un bun efect de întinerire. 
 • Complexul de vitamine A și E este o bună protecție împotriva cancerului de sân. 
 • Vitaminele E și C sunt antioxidanți și ajută la combaterea radicalilor liberi din organism, deosebit de eficienți în combaterea semnelor îmbătrânirii pielii. 
 • Vitamina C este importantă pentru creșterea și repararea țesuturilor pe tot corpul. Cu ajutorul vitaminei C, colagenul este sintetizat în organism - o proteină importantă care participă la regenerarea celulelor pielii, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor, oaselor, dinților. Vitamina C întărește pereții vaselor de sânge și este necesară pentru vindecarea rănilor și blochează daunele cauzate de radicalii liberi - substanțe care dăunează ADN-ului. 
 • Vitaminele B sunt, de asemenea, foarte benefice pentru piele, unghii și păr. Luând un complex de vitamine cu un conținut ridicat de vitamine din grupa B, vitaminele F și E, precum și zincul - va afecta pozitiv sănătatea sexuală. 
 • Un complex de minerale este necesar pentru oase puternice și articulații flexibile. 
 • Un amestec special de extracte de fructe de pădure (afine, afine, căpșuni, extract de semințe de struguri) și un complex de enzime vor ajuta la normalizarea tractului digestiv, precum și a metabolismului.

INDICAȚII DE UTILIZARE:

 • Pierderea puterii;
 • Distragerea atenției;
 • Tulburări de memorie;
 • Imunitate slăbită;
 • Întreruperi hormonale;
 • Menopauza.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:O pastilă pe zi în timpul mesei.Nu depășiți doza recomandată.

Alte ingrediente:Celuloză, acid stearic, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, hipromeloză, glicerină.Fără zahăr, sare, drojdie, boabe de grâu, soia, culori artificiale, arome și conservanți.

 

Recenzii
12.07.2022
Un complex de vitamine superb pentru femei, datorită acestora observ deja unele schimbări fizice!!
Produse noi