Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Natures Way, Chlorofresh, Liquid Chlorophyll, Unflavored, 473 ml

Nature’s Way
Indisponibil

Natures Way, Chlorofresh, Liquid Chlorophyll, Unflavored, este un adus alimentar vegetarian. Chlorofresh este un complex de clorofilă lichidă extras din plante botanice premium, care este utilizat ca deodorant intern. Clorofila este pigmentul care conferă plantelor și algelor culoarea lor verde.

537 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Natures Way, Chlorofresh, Liquid Chlorophyll, Unflavored, este un adus alimentar vegetarian. Chlorofresh este un complex de clorofilă lichidă extras din plante botanice premium, care este utilizat ca deodorant intern. Clorofila este pigmentul care conferă plantelor și algelor culoarea lor verde. Clorofila Nature’s Way este derivată din frunzele albe de mure.

Clorofila este recomandată pentru flora sănătoasă a intestinului. Are proprietăți antiinflamatorii, îmbunătățește imunitatea. Elimină creșterea bacteriilor din răni și ciuperci din intestine. Clorofila este, de asemenea, capabilă să purifice sângele, să normalizeze tensiunea arterială, întărește imunitatea, oferă protecție antioxidantă, îmbunătățește funcția tiroidei și a pancreasului.

Nu contine zahăr, drojdie, grâu, porumb, soia, produse lactate, culori artificiale, arome sau conservanți.

Mod de utilizare:Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani: administreaza 2 linguri, de 1 sau 2 ori pe zi. Nu depășiți 6 linguri pe zi. Consultați medicul înainte de administrare.

Supplement Facts
Serving Size: 2 Tablespoons
Servings Per Container: 16
  Amount Per Serving % Daily Value
Calories 70  
Total Carbohydrate 16 g 6% †
Copper (from chlorophyllin) 5 mg 556%
Sodium 10 mg <1%
Chlorophyllin (chlorophyllin copper complex) 132 mg **
† Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
**Daily Value not established.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi