Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.6%
NEW

Now Foods, 5-HTP, 50 mg, 30 Veg Capsules

Now Foods
Disponibil

5-HTP, este un metabolit intermediar între aminoacidul L-triptofan și serotonină, extras din semințele unei plante africane (Griffonia simplicifolia). Supliment alimentar susține o stare de spirit pozitivă. Puteti cumpara la herb.md sau cu livrare prin chisinau si intreaga tara

Volum
30 veg caps
Brand
Now Foods
178 MDL 197 MDL
Adaugă în coș
Descriere

5-HTP, este un metabolit intermediar între aminoacidul L-triptofan și serotonină, extras din semințele unei plante africane (Griffonia simplicifolia). Supliment alimentar susține o stare de spirit pozitivă.

Mod de administrare:

Luați 1 capsulă zilnic, de preferință pe stomacul gol înainte de culcare. Depozitați într-un loc rece și uscat după deschidere.  

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
5-HTP (5-hydroxytryptophan) 
(from Griffonia simplicifolia Extract) (Seed)
50 mg *
*Daily Value not established.

Alte ingrediente: făină de orez și hippromeloză (capsulă de celuloză).   Nu este făcut cu grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci. Fabricat la GMP, care prelucrează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Atenție: numai pentru adulți. Nu este recomandat femeilor însărcinate / care alăptează. Consultați medicul dacă luați medicamente (în special antidepresive) sau dacă aveți o afecțiune medicală. Poate provoca somnolență și simptome tranzitorii ușoare ale tractului gastrointestinal. Luați cu alimente în caz de tulburări ale tractului gastro-intestinal. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.  

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi