-9.8%
NEW

Now Foods, B-12, 2000 mcg, 100 Lozenges

Now Foods
Disponibil

Vitamina B-12 (cobalamina) este o vitamina solubila in apa necesara pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos si pentru producerea de energie din grasimi si proteine.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

313 MDL 347 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Vitamina B-12 (cobalamina) este o vitamina solubila in apa necesara pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos si pentru producerea de energie din grasimi si proteine. Vitamina B-12 este, de asemenea, esențială pentru sinteza ADN-ului în timpul diviziunii celulare și, prin urmare, este deosebit de importantă pentru celulele care se înmulțesc rapid, cum ar fi celulele sanguine. În timp ce B-12 este stocat în ficat, sursele alimentare sunt doar de origine animală (carne și lactate). Prin urmare, suplimentarea cu B-12 poate fi deosebit de importantă pentru vegetarienii stricti. Acest produs oferă vitamina B-12 în trei forme, inclusiv cele două forme de coenzime ușor disponibile și activate, metilcobalamină și dibencozidă.

Utilizare recomandată: Luați 1 pastilă pe zi. Mestecați pastile sau țineți în gură până se dizolvă și înghițiți.

Alte ingrediente: 

 • Fructoză, celuloză microcristalină, sorbitol, arome naturale, acid citric, stearat de magneziu (sursă vegetală) și lecitină de soia.
 • Nu este fabricat cu ingrediente de grâu, gluten, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.


Avertizări:

 • Doar pentru adulti. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.
 • A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.

Valoarea nutritivă

Dimensiunea porției: 1 capsula

Cantitatea în cutie: 100

 

Compoziție per 1 caps.

% Valoare zilnica

Vitamina B-12
[sub formă de cianocobalamină, metilcobalamină (formă coenzimatică) și Dibencozidă (formă coenzimatică)]

2 mg (2,000 mcg)

83,333%


Termen de valabilitate: 12.2024

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi