Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-19.9%
NEW

Now Foods, B-12, 2000 mcg, 100 Lozenges

Now Foods
Disponibil

Vitamina B-12 (cobalamina) este o vitamina solubila in apa necesara pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos si pentru producerea de energie din grasimi si proteine.

278 MDL 347 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Vitamina B-12 (cobalamina) este o vitamina solubila in apa necesara pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos si pentru producerea de energie din grasimi si proteine. Vitamina B-12 este, de asemenea, esențială pentru sinteza ADN-ului în timpul diviziunii celulare și, prin urmare, este deosebit de importantă pentru celulele care se înmulțesc rapid, cum ar fi celulele sanguine. În timp ce B-12 este stocat în ficat, sursele alimentare sunt doar de origine animală (carne și lactate). Prin urmare, suplimentarea cu B-12 poate fi deosebit de importantă pentru vegetarienii stricti. Acest produs oferă vitamina B-12 în trei forme, inclusiv cele două forme de coenzime ușor disponibile și activate, metilcobalamină și dibencozidă.

Utilizare recomandată: Luați 1 pastilă pe zi. Mestecați pastile sau țineți în gură până se dizolvă și înghițiți.

Alte ingrediente: 

  • Fructoză, celuloză microcristalină, sorbitol, arome naturale, acid citric, stearat de magneziu (sursă vegetală) și lecitină de soia.
  • Nu este fabricat cu ingrediente de grâu, gluten, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.


Avertizări:

  • Doar pentru adulti. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.
  • A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.

Valoarea nutritivă

Dimensiunea porției: 1 capsula

Cantitatea în cutie: 100

 

Compoziție per 1 caps.

% Valoare zilnica

Vitamina B-12
[sub formă de cianocobalamină, metilcobalamină (formă coenzimatică) și Dibencozidă (formă coenzimatică)]

2 mg (2,000 mcg)

83,333%


Termen de valabilitate: 12.2024

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi