NEW

Now Foods, Spirulina, 1000 mg, 120 comprimate

Now Foods
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Now Foods, Spirulina, 1000 mg, 120 comprimate -cumpara acum din toate magazinele Herb.md cu o calitate inalta si un pret accesibil.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

350 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

NOW Spirulina oferă profilul natural de nutrienți care se găsește în produsele alimentare integrale autentice. Spirulina este bogată în beta-caroten (vitamina A) și vitamina B-12 și are proteine ​​naturale și GLA (Gamma Linolenic Acid), un acid gras popular cu numeroase beneficii pentru sănătate. În plus, Spirulina contine minerale naturale, oligoelemente, săruri celulare, aminoacizi și enzime.  

Mod de administrare: Luați 3 tablete pe zi.  

Avertizări: Doar pentru adulți. Consultați medicul dumneavoastră dacă sunteți gravidă / alăptați, luați medicamente sau aveți vreo afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc rece și uscat după deschidere. În acest produs poate apărea o variație naturală a culorii.

Factori suplimentari
Dimensiunea porției: 3 tablete(3 g)
Portii per pachet: 40
  Total pe 1 portie % din valoarea zilnică*
Calorii 10  
Total grăsimi 0 g 0%
Sodiu 40 mg 2%
Total Carbohidrati <1 g <1%
Poteine 2 g 4%
Vitamina A   140%
Calciu   2%
Fier   10%
Vitamina B-12   60%
Nu reprezintă o sursă semnificativă de calorii din grăsimi, grăsimi saturate, grăsimi trans, colesterol, fibre alimentare, zaharuri sau vitamina C.
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii.

Alte ingrediente: Spirulina organică (non-OMG). 1.000 mg Spirulina pe comprimat. 3.000 mg Spirulina la 3 comprimate.  
​Nu este fabricat cu drojdie, grâu, gluten, soia, lapte, ou, pește, scoici sau nuci. Produs într-o instalație GMP care prelucrează alte ingrediente care conțin acești alergeni. Acest produs cu dublă rezistență are de două ori Spirulina (1.000 mg per comprimat) decât în ​​produsul nostru de rezistență obișnuită (500 mg pe comprimat).  

05.09.2022
Soțul folosește deja a doua cutie și este foarte mulțumit pentru că aceste suplimente i-au reglat metabolismul.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi