Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-14.9%
NEW

Now Foods, Collagen Jelly Beauty Complex Sweet Plum, Stiks 10 ea

Now Foods
Disponibil

Colagenul este o componentă majoră a corpului uman, reprezentând aproximativ 30% din proteinele corporale totale și este crucial pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor.

332 MDL 390 MDL
Adaugă în coș
Descriere
  • Promovează o piele sănătoasă și strălucitoare, reducând liniile fine și ridurile în decurs de 4 săptămâni*
  • Dovedit clinic pentru reducerea liniilor fine și a ridurilor*
  • Cu colagen VERISOL® recunoscut la nivel mondial și alte ingrediente curate
  • Formă unică de jeleu
  • Gust grozav: prune dulce
  • Ambalaj prietenos pentru călătorii, convenabil

Colagenul este o componentă majoră a corpului uman, reprezentând aproximativ 30% din proteinele corporale totale și este crucial pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor.* NOW® Solutions Collagen Jelly conține peptide de colagen bioactive VERISOL®, care au fost optimizate pentru a maximiza producția de colagen.* Studiile clinice demonstrează că VERISOL®, atunci când este luat pentru cel puțin 4 săptămâni, poate influența în mod pozitiv marirea elasticității pielii și reducerea ridurilor. Alte studii arată că VERISOL® poate ajuta, de asemenea, la menținerea părului și a unghiilor puternice atunci când este luat timp de cel puțin 6 luni.*

Alte ingrediente: apă, fructo-oligozaharidă, eritritol, aromă naturală de portocale, amestec de gel (gumă de lăcustă, gumă xantană, glucoză, agar, gumă tamarind), acid citric, aluloză, concentrat de portocale, agar, lactat de calciu, citrat de trisodiu, extract de frunze de stevia, complex de hidroxiloxim (extract de hidrocarbură) Concentrat de extract de ceai, concentrat de extract de usturoi), rutina (tratat cu enzime).

Nu este fabricat cu ingrediente de grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee, nuci sau susan. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Atenție: numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi