-10.0%
NEW

Now Foods, Collagen Jelly Beauty Complex Sweet Plum, Stiks 10 ea

Now Foods
Disponibil

Colagenul este o componentă majoră a corpului uman, reprezentând aproximativ 30% din proteinele corporale totale și este crucial pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

351 MDL 390 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș
 • Promovează o piele sănătoasă și strălucitoare, reducând liniile fine și ridurile în decurs de 4 săptămâni*
 • Dovedit clinic pentru reducerea liniilor fine și a ridurilor*
 • Cu colagen VERISOL® recunoscut la nivel mondial și alte ingrediente curate
 • Formă unică de jeleu
 • Gust grozav: prune dulce
 • Ambalaj prietenos pentru călătorii, convenabil

Colagenul este o componentă majoră a corpului uman, reprezentând aproximativ 30% din proteinele corporale totale și este crucial pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor.* NOW® Solutions Collagen Jelly conține peptide de colagen bioactive VERISOL®, care au fost optimizate pentru a maximiza producția de colagen.* Studiile clinice demonstrează că VERISOL®, atunci când este luat pentru cel puțin 4 săptămâni, poate influența în mod pozitiv marirea elasticității pielii și reducerea ridurilor. Alte studii arată că VERISOL® poate ajuta, de asemenea, la menținerea părului și a unghiilor puternice atunci când este luat timp de cel puțin 6 luni.*

Alte ingrediente: apă, fructo-oligozaharidă, eritritol, aromă naturală de portocale, amestec de gel (gumă de lăcustă, gumă xantană, glucoză, agar, gumă tamarind), acid citric, aluloză, concentrat de portocale, agar, lactat de calciu, citrat de trisodiu, extract de frunze de stevia, complex de hidroxiloxim (extract de hidrocarbură) Concentrat de extract de ceai, concentrat de extract de usturoi), rutina (tratat cu enzime).

Nu este fabricat cu ingrediente de grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee, nuci sau susan. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Atenție: numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi