NEW

Now Foods, Solutions, Grapeseed Oil

Now Foods
Indisponibil

Now Foods, Solutions, Grapeseed Oil-cumpara acum din toate magazinele Herb.md cu o calitate inalta si un pret accesibil.

Tara de origine
SUA
Volum
118 ml
Brand
Now Foods
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

125 MDL
Anunță când va fi în stoc

Uleiul de Grapeseed Pure 100% de la Now Foods Solutions, este un ulei cu proprietăți ușoare . Acest ulei are numeroși acizi grași esențiali: Linoleic, Oleic, Stearic, Palmitic, Myristic și Lauric. Textura sa bogată și mătăsoasă este perfectă pentru a calma uscăciunea și se potriveste pentru toate tipurile de piele, deoarece nu va bloca porii și nu va provoca iritatii. Uleiul de Grapeseed este perfect ca bază pentru loțiuni și este suficient de ușor pentru a fi folosit ca balsam pentru toate tipurile de păr.  

Recomandări de aplicare: Ca hidratant natural, trebuie aplicat direct pe piele sau folosit ca bază pentru loțiuni.  

Ingrediente: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi