NEW

Now Foods, Solutions, Sweet Almond Oil, 118 ml

Now Foods
Indisponibil

Now Foods, Solutions, Sweet Almond Oil, 118 ml-cumpara acum din toate magazinele Herb.md cu o calitate inalta si un pret accesibil.

Volum
118 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Now Foods
145 MDL
Anunță când va fi în stoc

Uleiul de migdale 100% pur este un ulei natural care este perfect pentru hrănirea și revigorarea oricărui tip de piele. Uleiul de migdale este ușor de absorbit și nu va înfunda porii, promovând o piele curată, moale și cu aspect sănătos. Acest ulei natural care hrănește pielea este ideal pentru întregul corp. Uleiul de migdale este un ulei natural derivat din migdale presate. Uleiurile derivate din legume datează din vremurile biblice, când erau amestecate cu ierburi parfumate pentru a crea unguente tradiționale.

  • Ulei hidratant 100% pur
  • Hrănește, promovează pielea cu aspect sănătos
  • Presat cu expulsor și fără hexan

Utilizare recomandată:Lucrați câteva picături între palme și masați în zona dorită. Pentru fata, dupa curatare, maseaza in piele 3-5 picaturi de ulei de migdale 100% pur, acordand o atentie deosebita zonei din jurul ochilor.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi