Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Now Foods, Spirulina 500 mg, 100 tab

Now Foods
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Now Foods, Spirulina 500 mg, 100 tab Spirulina Now Foods conține o gamă de nutrienți naturali care se găsesc în alimente naturale și organice. Spirulina este o microalgă albastră- verde care conține proteine ​​naturale, precum și alți nutrienți, cum ar fi vitamine, minerale, acidul gama-linolenic.

175 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Now Foods, Spirulina 500 mg, 100 tab Spirulina Now Foods conține o gamă de nutrienți naturali care se găsesc în alimente naturale și organice. Spirulina este o microalgă albastră- verde care conține proteine ​​naturale, precum și alți nutrienți, cum ar fi vitamine, minerale, acidul gama-linolenic. Pastilele Now cu spirulină au certificate organice și nu conțin substanțe ascunse. Este un supliment organic, vegetarian, vegan, fără gluten, drojdie, lactate, soie, nuci, pește, coloranți artificiali.

Mod de administrare: Se recomandă câte 6 capsule pe stomacul gol cu 30- 40 de minute înainte de masă. Predestinat adulților, în caz că sunteți însărcinată sau alăptați consultați medical înainte de administrare.

Recenzii
08.05.2022
Spirulina cu ea poți slăbi?
Produse noi