Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.
NEW

Now Foods, Spirulina 500 mg, 100 tab

Now Foods
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Now Foods, Spirulina 500 mg, 100 tab Spirulina Now Foods conține o gamă de nutrienți naturali care se găsesc în alimente naturale și organice. Spirulina este o microalgă albastră- verde care conține proteine ​​naturale, precum și alți nutrienți, cum ar fi vitamine, minerale, acidul gama-linolenic.

Volum
100 tablete
Tara de origine
SUA
Brand
Now Foods
160 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Now Foods, Spirulina 500 mg, 100 tab Spirulina Now Foods conține o gamă de nutrienți naturali care se găsesc în alimente naturale și organice. Spirulina este o microalgă albastră- verde care conține proteine ​​naturale, precum și alți nutrienți, cum ar fi vitamine, minerale, acidul gama-linolenic. Pastilele Now cu spirulină au certificate organice și nu conțin substanțe ascunse. Este un supliment organic, vegetarian, vegan, fără gluten, drojdie, lactate, soie, nuci, pește, coloranți artificiali.

Mod de administrare: Se recomandă câte 6 capsule pe stomacul gol cu 30- 40 de minute înainte de masă. Predestinat adulților, în caz că sunteți însărcinată sau alăptați consultați medical înainte de administrare.

Recenzii
08.05.2022
Spirulina cu ea poți slăbi?
Produse noi