NEW

Now Foods, Taurine, Double Strength, 1,000 mg, 100 Veg Capsules

Now Foods
Disponibil

Taurina este un aminoacid esențial condiționat, care nu este utilizat pentru sinteza proteinelor, dar se găsește în principal liber în majoritatea țesuturilor, în special în sistemul nervos. Taurina ajută la generarea și reglarea impulsurilor nervoase și susține menținerea echilibrului normal de lichide.

Tara de origine
SUA
Volum
100 capsule
Brand
Now Foods
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

252 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Taurina este un aminoacid esențial condiționat, care nu este utilizat pentru sinteza proteinelor, dar se găsește în principal liber în majoritatea țesuturilor, în special în sistemul nervos. Funcționează în țesuturi stabilizând membranele celulare și ajutând la transportul potasiului, sodiului, calciului și magneziului în și în afara celulelor. Taurina ajută la generarea și reglarea impulsurilor nervoase și susține menținerea echilibrului normal de lichide; este folosit și de organism în căile vizuale, precum și în creier și sistemul nervos, unde lucrează împreună cu glicina și GABA ca neurotransmițător.

 • Sănătatea sistemului nervos
 • Funcție vizuală sănătoasă
 • Non-OMG
 • Un supliment alimentar
 • Vegetarian/Vegan
 • Aminoacizi

Utilizare recomandată:Luați 1 capsulă de 1 până la 2 ori pe zi cu suc sau apă, de preferință între mese.

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi