NEW

Now Foods, Zinc, 50 mg, 250 Tablete

Now Foods
Disponibil

Zincul este vital pentru funcționarea normală a multor organe și sisteme ale corpului, susține sănătatea sistemului imunitar, osos, nervos și endocrin al organismului. Acesta fiind esențial pentru câteva sute de reacții enzimatice asociate cu metabolismul proteinelor și carbohidraților.

Volum
250 tablete
Tara de origine
SUA
Brand
Now Foods
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

298 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Zincul este vital pentru funcționarea normală a multor organe și sisteme ale corpului, susține sănătatea sistemului imunitar, osos, nervos și endocrin al organismului. Acesta fiind esențial pentru câteva sute de reacții enzimatice asociate cu metabolismul proteinelor și carbohidraților, sinteza ARN/ADN-ului, trasmiterea informației de la celulă la celulă. În plus, se știe că joacă un rol important în neutralizarea radicalilor liberi și este deosebit de benefic în susținerea îmbătrânirii sănătoase.

 • Sprijin imunitar
 • Sprijină funcțiile enzimatice

Mod de administrare: Se recomandă câte o pastilă pe zi în timpul mesei.

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi