NEW

Now Solutions, XyliWhite, Coconut Oil Whitening, Toothpaste Gel

Now Foods
Indisponibil

Now Solutions, XyliWhite, Coconut Oil Whitening, Toothpaste Gel-cumpara acum din toate magazinele Herb.md cu o calitate inalta si un pret accesibil.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

165 MDL
Anunță când va fi în stoc

Pasta – gel de dinti Now Solutions, XyliWhite, Coconut Oil Whitening, Toothpaste Gel nu conține fluor, principalul component este  xilitolul natural in concentratie de 25%.

Beneficiile Now Solutions, XyliWhite, Coconut Oil Whitening, Toothpaste Gel:

  • Conține doar cele mai pure ingrediente
  • Nu contine Lauril Sulfat
  • Fără gluten
  • Fără parabeni
  • Ingrediente vegetariene și vegane
  • Gust mentolat, răcoritor
  • Albirea dintilor
  • Conține 25% xilitol (unul dintre cele mai înalte niveluri)
  • Pentru adulți și copii

Mod de utilizare:Pentru adulți și copii de la 2 ani: aplicați pasta – gel pe o periuță de dinți cu peri moi. Periați bine dinții după ce mâncați, cel puțin de două ori pe zi sau conform indicațiilor medicului stomatolog.

Ingrediente:Xylitol (25%), papain (whitening). xylitol (25%), glycerin, hydrated silica, water, sorbitol, cocos nucifera (coconut) oil (10%), sodium coco-sulfate, natural coconut flavor, xanthan gum, potassium sorbate, sorbic acid, papain, menthol, sodium bicarbonate, sodium carbonate, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi