Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Omega 3 pentru copii - California Gold Nutrition, Baby’s DHA, Omega-3s with Vitamin D3, 1050 mg, 59 ml

California GOLD Nutrition
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Creierul unui copil crește cu aproximativ 175% în primul an și se dublează în al doilea an de viață. Acesta este motivul pentru care mulți medici pediatri consideră că este important pentru copii să obțină cantitatea de DHA de care au nevoie în această perioadă critică de dezvoltare.

Tara de origine
SUA
Volum
59 ml
Brand
California GOLD Nutrition
387 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Creierul unui copil crește cu aproximativ 175% în primul an și se dublează în al doilea an de viață. Acesta este motivul pentru care mulți medici pediatri consideră că este important pentru copii să obțină cantitatea de DHA de care au nevoie în această perioadă critică de dezvoltare. DHA este un acid gras omega-3 care este esențial pentru creierul, sistemul nervos și vederea copilului dumneavoastră *.

California Gold Nutrition DHA pentru copii este un DHA din omega-3 cu vitamina D3 derivat exclusiv din ulei de ficat de cod sălbatic norvegian în forma sa cea mai preferabilă de trigliceride. Fiecare lot este testat pentru niveluri potențial periculoase de contaminanți (cum ar fi metalele grele, cum ar fi mercurul) și depășește cele mai stricte standarde internaționale de puritate și prospețime.

Instrucțiuni de utilizare: Adăugați în alimente pentru bebeluși sau altă hrană sau utilizați conform instrucțiunilor medicului pediatru. Kitul include o pipetă cu un cântar pentru măsurarea ușoară a dozei necesare. Clătiți bine pipeta după fiecare utilizare. Pentru a menține prospețimea produsului, nu apăsați pe bec atunci când pipeta se află în interiorul sticlei. Păstrați flaconul cu capacul original în frigider 

Supplement Facts
Serving Size: 5 ml♦
Servings Per Container: Approx. 12♦
  Amount Per Serving  %Daily Value
Calories 45  
Calories from Fat 45  
Total Fat 5.0 g
Vitamin A 0-552 mcg RAE 0-110%*
Vitamin D³ (as Cholecalciferol) 7.5 – 8.7 mcg 75-87%*
Total Omega-3s 1050 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid) 485 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 350 mg
Other Omega-3s 215 mg
*Infants under 1 year of age.
†Daily Value not established.
Vitamin A IU Range is naturally occurring. Levels will vary.
Vitamin D IU Range is a combination of Naturally Occurring D and added D (NLT 7.5 mcg as Cholecalciferol).

 

Recenzii
12.07.2022
Даю своему малышу омегу 3 вместе с витамином Д, так как считаю, что эти компоненты очень важны для здорового развития малыша. Очен благодарна, что нашла такую удобную форму, доставка быстрая.
Produse noi