De ce este important să consumăm produse organice?
Modul în care produsele alimentare sunt cultivate sau crescute pot avea un impact major asupra sănătății dvs. mentale și emoționale, precum și a mediului.
Alimentele organice au substanțe nutritive mai benefice, cum ar fi antioxidanții, comparativ cu omologii lor obișnuiți, iar persoanele cu alergii la alimente, substanțe chimice sau conservanți, găsesc de multe ori că simptomele se diminuează sau dispar atunci când consumă numai alimente ecologice.
O alimentație organică reduce riscul apariției unor boli!
O sursă de alimentație de calitate este un factor de echilibru și de sănătate bună: dieta ar trebui să fie variată și să aducă în mod regulat „elementele de viață“, cum ar fi vitaminele și oligoelementele, reacții biochimice esențiale în organism.
Moleculele antioxidante din fructe și legume au un efect cunoscut asupra prevenirii cancerului. În cele din urmă, fibrele îmbunătățesc digestia și astfel asimilarea substanțelor nutritive de către organism.
In plus, fiecare aliment consumat contribuie la energia persoanală, care la răndul său influențează succesele pe care putem sa le obținem fiecare din noi.
Produsele organice nu conțin pesticide chimicalele, cum ar fi fungicidele, erbicidele și insecticidele, sunt utilizate pe scară largă în agricultura convențională, iar reziduurile rămân pe (și în) alimentele pe care le consumăm.
Produsele alimentare organice sunt fără OMG-uri. Organismele modificate genetic (GMO) sau alimentele modificate genetic (GE) sunt plante a căror ADN a fost modificată în moduri care nu pot apărea în natură sau în încrucișarea tradițională, cel mai frecvent pentru a fi rezistente la pesticide sau pentru a produce un insecticid.
Deci, suntem în măsură să ne protejăm direct sănătatea, alegând produse organice, informându-ne în mod responsabil cu privire la provenienţa alimentelor pe care le consumăm şi a proceselor de fabricaţie prin care au fost obţinute, alegând produse proaspete în detrimentul celor cu termen mare de valabilitate, sprijinind fermele bio şi agricultura locală. Alegând produse organice contribuim la păstrarea biodiversităţii şi echilibrului natural al naturii.
5 motive pentru o alimentaţie organică:
Alimentele organice au substanțe nutritive mai benefice, cum ar fi antioxidanții, comparativ cu omologii lor obișnuiți, iar persoanele cu alergii la alimente, substanțe chimice sau conservanți, găsesc de multe ori că simptomele se diminuează sau dispar atunci când consumă numai alimente ecologice.
O alimentație organică reduce riscul apariției unor boli!
O sursă de alimentație de calitate este un factor de echilibru și de sănătate bună: dieta ar trebui să fie variată și să aducă în mod regulat „elementele de viață“, cum ar fi vitaminele și oligoelementele, reacții biochimice esențiale în organism.
Moleculele antioxidante din fructe și legume au un efect cunoscut asupra prevenirii cancerului. În cele din urmă, fibrele îmbunătățesc digestia și astfel asimilarea substanțelor nutritive de către organism.
In plus, fiecare aliment consumat contribuie la energia persoanală, care la răndul său influențează succesele pe care putem sa le obținem fiecare din noi.
Produsele organice nu conțin pesticide chimicalele, cum ar fi fungicidele, erbicidele și insecticidele, sunt utilizate pe scară largă în agricultura convențională, iar reziduurile rămân pe (și în) alimentele pe care le consumăm.
Produsele alimentare organice sunt fără OMG-uri. Organismele modificate genetic (GMO) sau alimentele modificate genetic (GE) sunt plante a căror ADN a fost modificată în moduri care nu pot apărea în natură sau în încrucișarea tradițională, cel mai frecvent pentru a fi rezistente la pesticide sau pentru a produce un insecticid.
Deci, suntem în măsură să ne protejăm direct sănătatea, alegând produse organice, informându-ne în mod responsabil cu privire la provenienţa alimentelor pe care le consumăm şi a proceselor de fabricaţie prin care au fost obţinute, alegând produse proaspete în detrimentul celor cu termen mare de valabilitate, sprijinind fermele bio şi agricultura locală. Alegând produse organice contribuim la păstrarea biodiversităţii şi echilibrului natural al naturii.
5 motive pentru o alimentaţie organică:
- O alimentație ecologică ne permite să fim mai sănătoși
- Avem mai multă energie
- Mâncăm mai gustos
- Arătăm mai bine
- Cheltuim mai puțin pe medicamente