Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Pudra de curatare cu enzime Petitfee, B - glucan Enzyme Powder Wash

Petitfee
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Pudra de curatare cu enzime multifuncțională, poate fi folosită ca scrub pentru corp și pentru curățarea profundă a scalpului de celulele moarte.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Petitfee
325 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Pudra de curatare cu enzime Petitfee, B - glucan Enzyme Powder Wash este destinat pentru o curățare delicată, dar, în același timp, profundă a pielii de toate tipurile. Pulbere multifuncțională, poate fi folosită ca scrub pentru corp și pentru curățarea profundă a scalpului de celulele moarte. Curățarea pielii are loc în mod natural, fără efecte mecanice agresive, datorită enzimelor naturale ale plantelor.

  • Extractul de papaya și enzima de orez dizolvă legăturile de cheratină între celulele moarte și duce la  exfolierea acestora.
  • Beta-glucanul din compoziția pulberii are un efect de curățare, vindecare, regenerare și protecție: stimulează macrofagele pentru a distruge agenții patogeni, ajută la curățarea pielii de celulele moarte și a dopurilor sebacee, accelerează vindecarea rănilor, acneei și a altor leziuni ale pielii, prevenind în același timp apariția post-acneei.
  •  Datorită antioxidanților reduce la minimum efectul dăunător al radiațiilor ultraviolete și previne formarea de celule tumorale la nivelul pielii. Pulberea conține, de asemenea, extract de drojdie, care activează funcțiile vitale ale celulelor, normalizează circulația sângelui și metabolismul, îmbunătățește nutriția tuturor straturilor pielii, ajută să facă față acneei, iritației și exfolierii. Are un efect hidratant, împrospătează și îmbunătățește tenul.

Mod de utilizare: Se toarnă puțină pulbere pe palmă, se umezește cu apă și se bate în spumă. Aplicați-l pe față cu mișcări circulare, apoi clătiți ambundent cu apă. Pentru o curățare și exfoliere mai profundă a celulelor moarte, puteți face o mască amestecând 3 g. de pulbere cu puțină apă ,transformînd-o în spumă. Aplicați spuma dată pe față, evitând zona din jurul ochilor, clătiți cu apă după 5-10 minute

. Ingrediente: Corn Starch, Sodium Cocoyl Isethionate. Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Palmitate, Sodium Lauroyl Aspartate, Diglycerine, Titanium Dioxide, Allantoin, Maltodextrin, Papin, Beta-Glucan (100ppm), Aspergillus/Rice Ferment Filtrate, Yeast Extract, Silicam Saccharomyces/Viscum Album Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.

Recenzii
03.10.2023
Очень классно очищает кожу, и что не мало важно-не пересушивает !
04.09.2023
Super pudra enzimatică. Foarte efectivă și este bună și pentru o piele sensibilă. Plus prețul e foarte atractiv
Produse noi