NEW

Pulbere organica de maca, California Gold Nutrition, Superfoods, Organic Maca Root Powder, 240 g

California GOLD Nutrition
Indisponibil

Rădăcina de Maca (Lepidium meyenii) a fost considerată cândva sacră de către vechii incași peruani și a fost folosită de secole ca sursă majoră de hrană și remediu tradițional. Atât femeile, cât și bărbații pot consuma maca pentru a menține un stil de viață activ sănătos, starea generală de bine și libidoul.

Volum
240 gr
Tara de origine
SUA
Brand
California GOLD Nutrition
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

250 MDL
Anunță când va fi în stoc

Rădăcina de Maca (Lepidium meyenii) a fost considerată cândva sacră de către vechii incași peruani și a fost folosită de secole ca sursă majoră de hrană și remediu tradițional. Atât femeile, cât și bărbații pot consuma maca pentru a menține un stil de viață activ sănătos, starea generală de bine și libidoul*.

California Gold Nutrition® Superfoods Organic Maca Powder este derivat din rădăcini cultivate la o altitudine de 4.000 de metri deasupra nivelului mării în regiunea andină Junín, Peru. Având o aromă caldă bogată și gust de caramele, această plantă ajută la aducerea dietei la un nou nivel.

Modul de administrare:

  • Se adaugă la produsele coapte. Cu o lingură se presoară produsul.
  • Se combină bine cu banane, cacao, scorțișoară, lapte (lactate, nuci, orez etc.), pulberi proteice, cartofi dulci.
  • Se poate de consumat o porție sau mai multe porții pe zi.. Adăugați în smoothie. Se adaugă și  la produsele de patiserie preferate.
  • După deschiderea ambalajului, se recomandă ca produsul să fie consumat în decurs de 6 luni.

Avertisment

Produsul este închis ermetic din motive de siguranță. Se recomandă depozitarea la o temperatură controlată a camerei de 20-25 °. Condițiile necorespunzătoare de depozitare, cum ar fi expunerea prelungită la lumina directă a soarelui, temperatura ridicată și umiditatea, pot duce la o deteriorare a calității produsului în timp.

Supplement Facts
Serving Size: 1/2 tbsp (5g♦)
Servings Per Container: About 48
  Amount Per Serving: % Daily Value*
Calories 10  
Total Fat 0 g 0%
Saturated Fat 0 g 0%
Trans Fat 0 g  
Cholesterol 0 mg 0%
Sodium 0 mg 0%
Total Carbohydrate 2 g 1%
Dietary Fiber 2 g 7%
Total Sugars Includes 0 g Added Sugars <1 g 0%
Protein <1 g  
Vitamin D 0 mcg 0%
Calcium 10 mg 0%
Iron 0.4 mg 2%
Potassium 90 mg 0%
*The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice ♦5 grams per 1/2 tbsp. is an average. Individual scooping technique may yield less or more than 5 grams.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi