NEW

Purito, Bamboo Charcoal Konjac Sponge

Purito
Indisponibil

Purito, Bamboo Charcoal Konjac Sponge

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

0 MDL
Anunță când va fi în stoc

Buretele din extract de cărbune PURITO Bamboo Charcoal Konjac exfoliază ușor stratul cornos, lustruiește suprafața epidermei, curăță și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Buretele este potrivit pentru curățarea zilnică a pielii, folosit împreună cu o spumă pentru curatare. Îmbunătățește efectul de curățare, elimină toată murdăria, producerea și excesul de sebum. Ajută la curățarea porilor și la eliminarea punctelor negre. Când este uscat, buretele se întărește. Este suficient să-l udați pentru a-l readuce la starea inițială. Buretele este format din 90% cărbune, care scoate perfect toate impuritățile din pori și lasă pielea perfect curată.

Extractul de cărbune poate fi folosit pentru orice tip de piele dar este recomandat în special pentru tenul gras cu porii dilatati, utilizat cu succes pentru rezolvarea problemelor de acnee. Cu o utilizare regulată, ajută la reducerea conținutului de grăsimi și la eliminarea punctelor negre, are un efect de întinerire.  

Mod de utilizare: Umeziti buretele, aplicati pe el sau pe pielea feței produsul de curățare. Masati ușor pielea cu buretele cu mișcări ușoare de masaj, acordati o atenție deosebită zonei T. După utilizare, clătiți bine buretele și agățați-l de cordon. Utilizați de 1 până la 3 ori pe săptămână, la necesitate.  

Compoziția: Konjac 95%, Bamboo Charcoal Powder 5%

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi