Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Purito, Bamboo Charcoal Konjac Sponge

Purito
Indisponibil

Purito, Bamboo Charcoal Konjac Sponge

0 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Buretele din extract de cărbune PURITO Bamboo Charcoal Konjac exfoliază ușor stratul cornos, lustruiește suprafața epidermei, curăță și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Buretele este potrivit pentru curățarea zilnică a pielii, folosit împreună cu o spumă pentru curatare. Îmbunătățește efectul de curățare, elimină toată murdăria, producerea și excesul de sebum. Ajută la curățarea porilor și la eliminarea punctelor negre. Când este uscat, buretele se întărește. Este suficient să-l udați pentru a-l readuce la starea inițială. Buretele este format din 90% cărbune, care scoate perfect toate impuritățile din pori și lasă pielea perfect curată.

Extractul de cărbune poate fi folosit pentru orice tip de piele dar este recomandat în special pentru tenul gras cu porii dilatati, utilizat cu succes pentru rezolvarea problemelor de acnee. Cu o utilizare regulată, ajută la reducerea conținutului de grăsimi și la eliminarea punctelor negre, are un efect de întinerire.  

Mod de utilizare: Umeziti buretele, aplicati pe el sau pe pielea feței produsul de curățare. Masati ușor pielea cu buretele cu mișcări ușoare de masaj, acordati o atenție deosebită zonei T. După utilizare, clătiți bine buretele și agățați-l de cordon. Utilizați de 1 până la 3 ori pe săptămână, la necesitate.  

Compoziția: Konjac 95%, Bamboo Charcoal Powder 5%

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi