Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Purito, Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge

Purito
Indisponibil

Purito, Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge

0 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Buretele exfoliază ușor stratul cornos, lustruiește suprafața epidermei, curăță și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Buretele este potrivit pentru curățarea zilnică a pielii, folosit împreună cu o spumă pentru curatare. Îmbunătățește efectul de curățare, elimină toată murdăria, ptoducerea și excesul de sebum. Ajută la curățarea porilor și la eliminarea punctelor negre. Când este uscat, buretele se întărește. Este suficient să-l udați pentru a-l readuce la starea inițială.

Buretele este format din 90% cenușă vulcanică, care se caracterizează prin proprietăți absorbante ridicate, dizolvă eficient dopurile de grăsime și curăță porii. Normalizează activitatea glandelor sebacee și curăță profund. Cenușa vulcanică este recomandată în special pentru tenul combinat și gras. Cu o utilizare regulată, ajută la reducerea conținutului de grăsime și la eliminarea punctelor negre, are un efect de întinerire.  

Mod de utilizare: Umeziti buretele, aplicati pe el sau pe pielea feței produsul de curățare. Masati ușor pielea cu buretele cu mișcări ușoare de masaj, acordati o atenție deosebită zonei T. După utilizare, clătiți bine buretele și agățați-l de cordon. Utilizați de 1 până la 3 ori pe săptămână, la necesitate.  

Compoziția: Pure Konjac Powder, Jeju Volcanic Scoria

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi