-10.0%
NEW

Lotiune tonica Pyunkang Yul, Essence Toner, 200 ml

Pyunkang Yul
Disponibil

Lotiune tonica Pyunkang Yul, Essence Toner elimină imperfecțiunile pielii, stimulează circulația sângelui și îmbunătățește funcțiile de protecție ale epidermei.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

306 MDL 340 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Loțiune tonică Pyunkang Yul Essence Toner hidratează eficient pielea sensibilă și obosită, ameliorează iritațiile, conferă elasticitate, elimină descuamarea.
Principalele ingrediente active:

 • Arginina este un aminoacid care are acțiune de vindecare a rănilor și de cicatrizare, elimină imperfecțiunile pielii, întărește turgescența și crește tonusul epidermei.
 • Extractul de rădăcină de Astragalus este al doilea cel mai popular după ginseng în medicina populară din țările asiatice. Este folosit ca ingredient antioxidant, imunostimulator. Reduce inflamația, relaxează vasele de sânge, vindecă microdeteriorările, atenuează severitatea cuperozei.


Potrivit pentru pielea predispusă la uscăciune.

Mod de utilizare: Aplicati tonerul pe pielea curățata folosind un disc de bumbac, tapotati usor cu capetele degetelor până se absoarbe complet.

Ingrediente: Astragalus membranaceus root extract, 1,2-hexanediol, butylene glycol, bis-peg-18 methyl ether dimethyl silane, hydroxyethylcellulose, carbomer, arginine

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi