-9.8%
NEW

Ser anti-pigmentare, Cos De Baha, HB Hydroquinone Brightening Serum 2%, 30ml

Cos De BAHA
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Serul cu hidrochinona este conceput pentru combaterea pigmentării de origine variată (hormonală, traumatică, fotoleziune). Produsul va contribui la îndepărtarea treptată a petelor de vârstă, precum și va reduce semnificativ dimensiunea acestora.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
30 ml
Brand
Cos De BAHA
349 MDL 387 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Serul cu hidrochinona este conceput pentru combaterea pigmentării de origine variată (hormonală, traumatică, fotoleziune). Produsul va contribui la îndepărtarea treptată a petelor de vârstă, precum și va reduce semnificativ dimensiunea acestora.

În loc de apă, serul are la baza extractul din frunze de aloe vera. Aloe are un efect calmant asupra pielii și previne iritația.

Ingredientele active:

 • Hidrochinona (2%) este unul dintre cei mai eficienți inhibitori ai sintezei melaninei. Acționând asupra melanocitelor, hidrochinona reduce producția de pigment și previne apariția pigmentării.
 • Acidul azelaic (4%) luminează perfect petele de vârstă existente. În plus, combate eficient roșeața și manifestările rozaceei.
 • Acidul Kojic este foarte eficient împotriva pigmentării. La fel ca și hidrochinona, blochează sinteza melaninei și reduce apariția petelor maro.
 • Niacinamida (4%) uniformizează delicat tonul și îmbunătățește tenul. De asemenea, întărește bariera lipidică a pielii și previne iritația.

ATENTIE! După două luni de utilizare a serului, trebuie sa faceți o pauză de o lună și apoi să reveniți la utilizarea acestuia. Pentru a menține rezultatul obținut în perioada pauzei, se recomandă utilizarea produselor cu acizi.

Mod de aplicare:Aplicați o cantitate suficienta de ser pe pielea curațată si tonifiată, în prealabil, cu mișcări de masaj, evitând zona ochilor. Așteptați absorbția completă. Apoi aplicați o emulsie, cremă sau masca de noapte.

Nu utilizați înainte de expunerea la soare.

Ingrediente:Aloe Barbadensis Leaf Extract (hydration/skin-soothing), Propylene Glycol(Moisture retention), Azelaic Acid (skin-brightening/tone-improving), Polysorbate 20 (texture enhancer), 1,2-Hexanediol(Prevent oxidation), Propanediol(hydration, Non GMO Corn), Panthenol (skin replenishing), Niacinamide (vitamin B3, skin-restoring ), Sodium Hyaluronate (hydration/skin replenishing), *Hamamelis Virginiana Leaf Extract (Witch Hazel), *Rosmarinus Officinalis Extract (Rosemary), *Eucalyptus Globulus Leaf Extract (Eucalyptus), *Thymus Vulgaris Extract (Thyme), *Aspalathus Linearis Extract (Rooibos) .

13.03.2024
Пользуюсь 2 мксяца, пока эффекта не вижу
01.04.2022
Aveam pistrui, am decis că e momentul potrivit să încep lupta cu aceste mici pete pigmentare, după 2 luni de utilizare, rezultatul este vizibil

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi