Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Ser hidratant cu acid hialuronic, Cos De Baha, H Hyaluronic Acid Serum, 30 ml

Cos De BAHA
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Serul hidratant cu acid hialuronic saturează în mod activ celulele cu umiditate la toate nivelurile epidermei, elimină rapid deshidratarea, netezește, redă elasticitate și stralucire naturală pielii. Produsul îmbunătățește capacitatea celulelor de a reține umiditatea și menține un nivel optim de pH pentru o perioada îndelungată.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
30 ml
Brand
Cos De BAHA
325 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Serul hidratant cu acid hialuronic saturează în mod activ celulele cu umiditate la toate nivelurile epidermei, elimină rapid deshidratarea, netezește, redă elasticitate și stralucire naturală pielii. Produsul îmbunătățește capacitatea celulelor de a reține umiditatea și menține un nivel optim de pH pentru o perioadă îndelungată.

  • Serul pătrunde în straturile profunde ale pielii, hidratează intens și creează o barieră protectoare invizibilă, care împiedică evaporarea umidității. Produsul îmbunătățește funcțiile de protecție ale pielii, reglează microcirculația și metabolismul, protejează împotriva efectelor negative ale mediului extern. Întărește pielea, stimulează procesele de reînnoire și regenerare.
  • Principalul ingredient activ al serului este acidul hialuronic (10.000 ppm). Activul compensează lipsa de umiditate a pielii, contribuie la reținerea acesteia în interiorul său, datorită căreia tonifică și redă elasticitate pielii. Normalizează echilibrul hidrolipidic, accelerează metabolismul celular și oferă pielii un aspect sănătos. Menține tonusul pielii, elimină senzatia de strângere, uscăciune și descuamare, netezește relieful și conferă strălucire naturală. Netezește ridurile fine și previne îmbătrânirea prematură.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de aplicare: Pe pielea curațată și tonifiată în prealabil, aplicați câteva picături de ser cu vârful degetelor și așteptați absorbția completă. Completati rutina de îngrijire cu o cremă hidratantă.

Potrivit pentru uz zilnic dimineața și/sau seara.

Ingrediente:Purified Water, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol

Recenzii
22.03.2022
Foarte bine hidratează pielea, sunt mulțumită extrem de acest ser
Produse noi