Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Ser pentru luminozitate cu Galactomysis, Cos De Baha, GN, Galactomyces 94 Serum, 30 ml

Cos De BAHA
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Cos De BAHA, GN, Galactomyces 94 Serum este un ser cu extract de galactomysis conceput pentru a combate imperfecțiunile texturii pielii și a tonului neuniform. Produsul nu conține apă în compoziția sa, bazându-se pe concentrația extractului din frunze de aloe. Aloe are un efect calmant asupra pielii și previne iritația.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
30 ml
Brand
Cos De BAHA
395 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Cos De BAHA, GN, Galactomyces 94 Serum este un ser cu extract de galactomysis conceput pentru a combate imperfecțiunile texturii pielii și a tonului neuniform. Produsul nu contine apă în compozitia sa, bazându-se pe concentrația extractului din frunze de aloe. Aloe are un efect calmant asupra pielii și previne iritația.

Formula serului este alcătuită din galactoza de drojdie fermentată 94%, ce oferă o gamă largă de efecte pozitive asupra pielii. Pentru tenul gras, are efect de echilibrare și reduce cantitatea de sebum de pe piele.

Prevenind apariția excesului de sebum, galactomiza contribuie și la îngustarea porilor. De asemenea, crește imunitatea locală a pielii și previne apariția coșurilor.

  • În tandem cu niacinamida, vă permit să scăpați rapid de urmele post-acneice, precum și să eliminați bronzul nedorit. Împreună, fac tenul uniform și conferă pielii stralucire și efect radiant.
  • Acidul hialuronic este un component excelent pentru refacerea pielii uscate, care se caracterizează prin descuamare, strângere și roșeață. Prin acumularea de molecule de apă, îi furnizează umiditatea necesară și oferă o senzație de confort.

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate suficientă de ser pe pielea curățată si tonifiată, întindeți ușort cu mișcări de masaj. Așteptați absorbția acestuia, după care continuați cu rutina obișnuită de îngrijire. Nu utilizați înainte de a se expune la soare.

Ingrediente: Galactomisis enzyme filtrate, glycerin, Niacinamide, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate (galactomisis Enzyme filtrate 94%, nicotinamide powder 2%)

Recenzii
23.06.2022
Ser - salvare pentru pielea mea! L-am luat la recomandarea consultantului și am rămas super mulțumită! Se aplică ușor, este foarte econom, am nevoie de doar 2 picături, în schimb rezultatul este minunat, pori vizibil mai mici, nici urmă a acneei, produs care merită să fie în rutina de îngrijire
Produse noi