Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Serum anti-îmbătrânire, Cos De Baha, Retinol 2.5% Serum with Vitamin E

Cos De BAHA
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Practic toți experții în ingrijirea tenului sunt de acord: Retinolul rămâne a fi standardul de aur în anti-îmbătrânire. Un derivat al vitaminei A Retinolul, este apreciat pentru beneficiile sale excelente anti-îmbătrânire dovedite și pentru rezultatele de îmbunătățire a tinereții pielii.

Volum
30 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Cos De BAHA
375 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Practic toți experții  în ingrijirea tenului sunt de acord: Retinolul rămâne a fi standardul de aur în anti-îmbătrânire. Un derivat al vitaminei A Retinolul, este apreciat pentru beneficiile sale excelente anti-îmbătrânire dovedite și pentru rezultatele de îmbunătățire a tinereții pielii.

Cu peste 40 de ani de cercetări retinolul se dovedește că are beneficii uluitoare pentru piele și este popular pentru capacitatea sa de a rafina și netezi suprafața pielii, de a îmbunătăți eficient tonusul pielii și de a reduce liniile fine, ridurile și hiperpigmentarea.

  • Serul conține retinol pur 2,5%, acid hialuronic, vitamina E și extracte din plante organice ca ingrediente active. Dacă il folosiți prima dată ,aplicați o cantitate mică sub barbie pe 10 min , daca nu apar iritații folosițil in continuare.  

Mod de aplicare: După utilizarea tonerului, aplicați câteva picături de serum și răspândiți ușor pe piele.  

Ingrediente: *Aloe Barbadensis Leaf Extract,Glycerin,Cyclop entasiloxane,Niacinamide,Betaine,Butylene Gly col,1,2-Hexanediol,Cetearyl Olivate,Sorbitan Oli vate,Butyrospermum Parkii(Shea)Butter,Retinol,Sodium Hyaluronate,Arginine,Panthenol,Aden osine,Allantoin,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alc ohol,Caprylic/Capric Triglyceride,Microcrystalli neWax,Dimethiconol,Dimethicone,Petrolatum,D isodium EDTA,Carbomer,Xanthan Gum,*Rosa Da mascena Extract,*Lavandula Angustifolia Flow er Extract,*Camellia Sinensis Leaf Extract,*Me lissa Officinalis Leaf Extract,*Artemisia Vulgar is Extract  

Recenzii
06.07.2022
Отличная сыворотка. Превосходно подходит для знакомства с ретинолом
20.03.2022
Vreau sa procur
Produse noi