Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Serum anti-îmbătrânire, Cos De Baha, Retinol 2.5% Serum with Vitamin E, 30 ml

Cos De BAHA
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Practic toți experții în ingrijirea tenului sunt de acord: Retinolul rămâne a fi standardul de aur în anti-îmbătrânire. Un derivat al vitaminei A Retinolul, este apreciat pentru beneficiile sale excelente anti-îmbătrânire dovedite și pentru rezultatele de îmbunătățire a tinereții pielii.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
30 ml
Brand
Cos De BAHA
335 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Practic toți experții  în ingrijirea tenului sunt de acord: Retinolul rămâne a fi standardul de aur în anti-îmbătrânire. Un derivat al vitaminei A Retinolul, este apreciat pentru beneficiile sale excelente anti-îmbătrânire dovedite și pentru rezultatele de îmbunătățire a tinereții pielii.

Cu peste 40 de ani de cercetări retinolul se dovedește că are beneficii uluitoare pentru piele și este popular pentru capacitatea sa de a rafina și netezi suprafața pielii, de a îmbunătăți eficient tonusul pielii și de a reduce liniile fine, ridurile și hiperpigmentarea.

  • Serul conține retinol pur 2,5%, acid hialuronic, vitamina E și extracte din plante organice ca ingrediente active. Dacă il folosiți prima dată ,aplicați o cantitate mică sub barbie pe 10 min , daca nu apar iritații folosițil in continuare.  

Mod de aplicare: După utilizarea tonerului, aplicați câteva picături de serum și răspândiți ușor pe piele.  

Ingrediente: *Aloe Barbadensis Leaf Extract,Glycerin,Cyclop entasiloxane,Niacinamide,Betaine,Butylene Gly col,1,2-Hexanediol,Cetearyl Olivate,Sorbitan Oli vate,Butyrospermum Parkii(Shea)Butter,Retinol,Sodium Hyaluronate,Arginine,Panthenol,Aden osine,Allantoin,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alc ohol,Caprylic/Capric Triglyceride,Microcrystalli neWax,Dimethiconol,Dimethicone,Petrolatum,D isodium EDTA,Carbomer,Xanthan Gum,*Rosa Da mascena Extract,*Lavandula Angustifolia Flow er Extract,*Camellia Sinensis Leaf Extract,*Me lissa Officinalis Leaf Extract,*Artemisia Vulgar is Extract  

Recenzii
06.07.2022
Отличная сыворотка. Превосходно подходит для знакомства с ретинолом
20.03.2022
Vreau sa procur
Produse noi