NEW

Serum cu 5 tipuri de acid hialuronic Geek&Gorgeous, HA 5 Litgh Hyaluronic Acid Serum, 30 ml

Geek & Gorgeous
Disponibil

Serum cu 5 tipuri de acid hialuronic Geek&Gorgeous, HA 5 Litgh Hyaluronic Acid Serum e pentru hidratare, umplere și revitalizare a tenului.

Volum
30 ml
Tara de origine
Ungaria
Brand
Geek & Gorgeous
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

310 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Serum cu 5 tipuri de acid hialuronic Geek&Gorgeous HA 5 Light Hyaluronic Acid Serum. Formula ușoară și ultra absorbantă conține 5 forme de acid hialuronic, cu structuri moleculare și greutăți diferite pentru hidratare, umplere și revitalizare a tenului.

Principalele ingrediente active:

 • Acidul hialuronic este un factor natural de hidratare (NMF) care poate menține o cantitate de apa, de până la 1000 de ori mai mare decât a propria greutate;
 • pH 4.5-5.5;
  5 forme moleculare de Hyaluronic Acid + panthenol + Glycerin.
 • Sodium Hyaluronate Crosspolymer o noua generație de acid hialuronic reticulat, a cărui abilitate de a retine apa este de câteva ori mai mare decât capacitatea deja uimitoare și cunoscuta a acidului hialuronic. De asemenea, oferă beneficii de hidratare pe termen lung.
 • Sodium Hyaluronate cea mai comuna forma de acidul hialuronic (sare de sodiu). Substanță este regăsită în formula în 2 variante, cu greutate moleculara diferita.
 • Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract de ciuperca tremella fuciformis "urechea argintie" cunoscut pentru abilitățile sale uimitoare de reținere a apei.
 • Conține constituenți de zahar, inclusiv acid Glucuronic, unul dintre elementele de bază ale acidului hialuronic. Este foarte elegant din punct de vedere cosmetic, nu este lipicios și are efect antioxidant.
 • Hydrolyzed Hyaluronic Acid o versiune în greutate moleculară mică a acidului hialuronic, cunoscută pentru capacitatea să de a consolida mecanismele naturale de apărare și vindecare ale pielii.
 • Panthenol un ingredient clasic pentru produsele cosmetice; un agent de calmare, hidratare și protecție a pielii.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, dar mai ales celor cu ten mixt sau gras

Mod de utilizare: aplicați câteva picături pe față sau amestecați în cremă hidratantă preferată.
Poate fi utilizat fie în rutina de dimineața (AM), cât și în cea de seara (PM).

Water, Betaine, Glycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi