NEW

Serum pentru fata Geek&Gorgeous, aPad Azelaic Serum, 30 ml

Geek & Gorgeous
Disponibil

Serum pentru fata Geek&Gorgeous, aPad Azelaic Serum pentru uniformizarea culorii tenului, normalizarea secretiei de sebum si calmarea pielii iritate.

Volum
30 ml
Tara de origine
Ungaria
Brand
Geek & Gorgeous
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

380 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Ser Geek&Gorgeous, aPad Azelaic Serum un derivat al acidului azelaic, solubil in apa (Potassium Azeloyl Diglycinate sau PAD), formula pentru uniformizarea culorii tenului, normalizarea secretiei de sebum si calmarea pielii iritate/ congestionate.

Acidul azelaic este o substanta activa 3 in 1, demonstrat clinic ca isi aduce aportul la iluminarea tenului, reducerea iritatiilor, a petelor pigmentare si a rosetii ( rozaccei). Formula contine o forma solubila in apa, de noua generatie, denumita Potassium Azeloyl Diglycinate(PAD). PAD are proprietati similare cu acidul azelaic si o textura super usoara, fara ulei. Cele doua mari atuuri ale PAD sunt uniformizarea tenului si controlul excesului de sebum, rezultatul fiind o imbunatatire vizibila a aspectului pieli.

Ingrediente cheie:

 • Potassiu Azeloyl Diglycinate - derivat de acid azelaic de noua generatie solubil in apa. Efect similar cu acidul azelaic clinic activ 3 in 1 care ajuta la reducerea petelor, a pigmentarii si rosetei, iluminarea tenului. aPAD contine 20% Azeclair, denumirea comerciala a substantei PAD pe care o folosim in produs- insemnand 6% de Potassium Azeloyl Diglycinate pur.
 • Alantoina - ingredient clasic, cunoscut pentru efectele antiiritante, cicatrizante si calmante a tenului.
 • Glicerina si Metil-Gluceth 20: o combinatie de umectanti blanzi care ajuta la retinerea apei in piele.

Mod de aplicare: Aplicati cateva picaturi pe ten dupa curatare, inainte de aplicarea cremelor sau emulsiilor. Poate fi utilizat in rutina de dimineata sau seara.
Textura: consistenta gel lichid, cu absorbtie rapida.

Water, Potassium Azeloyl Diglycinate, Propanediol, Glycerin, Methyl-Gluceth 20, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi