NEW

Serum pentru fata The Ordinary, 100% Organic Cold - Pressed Rose Hip Seed Oil, 30 ml

The Ordinary
Indisponibil

The Ordinary, 100% Organic Cold - Pressed Rose Hip Seed Oil, 30 ml, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

399 MDL
Anunță când va fi în stoc

The Ordinary, brandul companiei Deciem. Acesta este un brand canadian profesionist, care se bazează pe simplitatea compoziției, precum și pe calitatea ingredientelor în sine. The Ordinary nu își testează produsele pe animale și este complet lipsit de alcool, parabeni, sulfați, uleiuri animale, pigmenți de rășină, formaldehidă, mercur, oxibenzonă, cărbune. Dacă achiziționați ceva din produsele lor, puteți fi sigur de puritatea originii componentelor și de calitatea materiilor prime.

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil - uleiul de măceșe este potrivit în primul rând pentru pielea predispusa la acnee, dar va ajuta și la combaterea erupțiilor și la restabilirea hidratarii pielii. Și deoarece uleiul de măceș este bogat în acid linoleic și provitamina A, este folosit și pentru a preveni fotoîmbatrânirea pielii. Uleiul poate fi aplicat în orice moment al zilei dupa produsele pe baza de apa.

Ingredientele active:

Ulei de macese 100% – regenereaza, are efecte antioxidante si antiinflamatorii.

Acțiunea produsului:

  • hranește,
  • regenereaza,
  • întarește vasele de sânge,
  • reduce roseata,
  • are efect antiinflamator.

Tipuri de piele pentru care acest produs poate fi util:

  • piele mixta,
  • piele uscata,
  • piele matura,
  • piele grasa.

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate mica de ulei pe fața și gâtul curățat, apoi masați usor pâna la absorbtie. De asemenea, puteți adauga uleiul în crema.

Termen de valabilitate: 09.2023

Volum: 30 ml.

Ingrediente: Rosa Canina Seed Oil.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi