-20.0%
NEW

Set 5 " Back to school"

Disponibil

Setul reprezinta 5 produse beauty, care vor oferi pielii o ingrijire deosebita pe timp de zi.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

714 MDL 892 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș
 1. Cica Clearing BB Cream ofera pielii o acoperire confortabila, naturala, de densitate medie, oferind un finisaj usor de roua. Pe lângă tenul perfect, crema oferă protecție solară suplimentară (SPF38/+++), precum și hidratează și calmează pielea.
 2. Rimel hipoalergenic FarmStay Visible Difference Volume Up Mascara oferă volum vizibil, curbare, potrivită chiar și pentru cele mai fine și mici gene.
 3. Spuma de curățare My Orchard Peach Cleansing Foam, pe bază de extract de piersici și miere, este potrivită pentru utilizarea zilnică. Datorită ingredientelor naturale, gelul blând se transformă într-o spumă densă cu microbule, oferind o curățare blândă și o hidratare intensă.
 4. Medi Flower, Perfect Cica Calamine Sun Stick, SPF 50+, 20 gr.
 5. Balsamul ultra-hrănitor Frudia din fructe de pădure este capabil să elimine chiar și cele mai severe daune în cel mai scurt timp posibil. Potrivit atât pentru utilizare în timpul zilei, cât și ca terapie de noapte terapeutică restauratoare.

 

 

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi