Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.1%
NEW

Set 4" Back to school"

Disponibil

Setul ce reprezinta 5 produse beauty, care vor oferi pielii o ingrijire deosebita pe timp de zi.

546 MDL 683 MDL
Adaugă în coș
Descriere
  1. O versiune actualizată a celebrului cushion Missha  Magic Cushion Moist Up. Aceast cushion vă va ajuta să ascundeți toate imperfecțiunile pielii și are un efect excelent de îngrijire. Poate fi folosit pe orice tip de piele, iar textura fluidă ușoară a produsului se va potrivi perfect, ascunzând imperfectiunile, fără să le accentueze.
  2. Good Morning Gel Cleanser, 20 ml este un gel excelent pentru curatarea tenului de dimineață cu un pH scăzut de ( 5~6 ), sau pentru seară, ca a doua etapă de curatare (după demachiere, deoarece produsul nu va face față acestuia). Este ideal pentru curățarea pielii de celulele moarte ale pielii, secreția glandelor sebacee și resturile de produse cosmetice.
  3. Un produs incredibil de util și foarte placut pentru îngrijirea pielii delicate a buzelor. Textura moale, parfum usor, hidratare instanta si catifelare. Balsamul va ajuta la scaparea de uscaciune si exfoliere a buzelor, va accelera vindecarea microfisurilor.
  4. Rimelul foarte pigmentat cu câteva glisari va va ajuta sa creați un machiaj ușor de zi cu zi. Puteti varia intensitatea pigmentului cu ajutorul stratificarii, poteti crea si un machiaj luminos, „dramatic” pentru ochi.
  5. Mistul de față cu aloe saturează instantaneu pielea cu umiditate, oferindu-i prospețime. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Are un efect de catifelare și calmare.

 

 

 

 

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi