-19.8%
NEW

Set 3" Back to school"

Disponibil

Set 3" Back to school"

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

182 MDL 227 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Esența hrănește și hidratează în mod activ pielea, promovează reținerea umidității și întărește funcțiile de protecție ale epidermei. Energizează, tonifică și îmbunătățește imunitatea pielii, catifelează pielea aspră și îi redă strălucirea sănătoasă, hidratează și hrănește intens, luptă împotriva uscăciunii, conferă o aromă plăcută și răcoritoare de piersici.

Fromnature,Hand Cream Whith Shea Butter Raspberry, 50 ml – Crema de maini cu parfum premium cu un efect extraordinar de hidratare. Conține 10% unt de shea pentru hidratarea, înmuierea și completarea imediată a pielii.
Koelf, Rose Petal Satin Heel Mask, 6 gr. – O mască hrănitoare ce va ajuta la vindecarea și netezirea pielii picioarelor. Hrănește intens, hidratează și înmoaie, îmbunătățește aspectul călcâilor tale.

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi