Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.9%
NEW

Set DETOX & SLIM

Now Foods
Disponibil

Setul de suplimente DETOX & SLIM va asigura îmbunătățirea tuturor sistemelor organismului, inclusiv a celui digestiv, bronho-pulmonar, urinar și sexual. Normalizează greutatea. De asemenea, îmbunătățește tenul și reduce elementele inflamatorii de pe piele.

1006 MDL 1117 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Dacă vă confruntați cu constipație, balonare abdominală, dureri de cap nemotivate. Poate că sunteți nemulțumit de aspectul pielii, suferiți de respirație specifică și de mirosuri corporale. Sau dacă aveți pofte insuportabile pentru anumite alimente, iar starea dumneavoastră de spirit se poate schimba de mai multe ori pe zi, este posibil ca organismul dumneavoastră să nu facă față funcțiilor de bază de detoxifiere, iar dvs. aveți nevoie de detoxifiere.
Schema de bază a suplimentelor pentru detoxifiere:

  1. NAC (1 capsulă de 2 ori pe zi, strict între mese, pe stomacul gol)
    Acest supliment acționează simultan pentru a descompune chisturile din flora patogenă și pentru producerea aminoacidului l-cisteină, care este important pentru formarea glutationului, un element esențial pentru o detoxifiere hepatică adecvată și sigură și pentru eliminarea excesului de hormoni din ficat.
  2. Milk Thistle (1 capsulă de 3 ori pe zi, la mese)
    Silimarina (ingredientul activ al plantei armurariu sau ciulin de lapte) este cel mai studiat agent hepatoprotector. Susține delicat detoxifierea ficatului și îi restabilește funcțiile. Normalizează metabolismul grăsimilor și nivelul de glucoză din organism..
  3. Chlorophyll (1 porție într-un pahar de apă caldă cu 30 de minute înainte de mese, de 2-3 ori pe zi).
    Acest concentrat de plante verzi acționează pentru purificarea sângelui și a limfei, eliminarea agenților patogeni din organism, îmbunătățirea digestiei și normalizarea scaunelor

Recomandări pentru o detoxifiere eficentă a organismului

1. În zilele de detoxifiere este foarte important hidratarea, se recomandă ca femeile să bea 3 litri de apă pe zi, iar bărbații - 4 litri de apă pe zi.
2. În perioada detoxifierii, renunțați la carne, zahăr, gluten și produse lactate (cu excepția uleiului ghee).
3. Consumați zilnic fructe de pădure acrișoare, bogate în antioxidanți și vitamina C
4. Renunțați la gustările dintre mese, strict 2 sau 3 mese principale pe zi.
5. Renunțați la cafea sau cel puțin reduceți până la 1 ceașcă de cafea pe zi.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi