Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Set DETOX & SLIM PLUS

Disponibil

Set DETOX & SLIM PLUS va asigura îmbunătățirea tuturor sistemelor organismului, inclusiv a celui digestiv, bronho-pulmonar, urinar și sexual. Normalizează greutatea. De asemenea, îmbunătățește tenul și reduce elementele inflamatorii de pe piele.

1922 MDL 2135 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Dacă vă confruntați cu constipație, balonare abdominală, dureri de cap nemotivate. Poate că sunteți nemulțumit de aspectul pielii, suferiți de respirație specifică și de mirosuri corporale. Sau dacă aveți pofte insuportabile pentru anumite alimente, iar starea dumneavoastră de spirit se poate schimba de mai multe ori pe zi, este posibil ca organismul dumneavoastră să nu facă față funcțiilor de bază de detoxifiere, iar dvs. aveți nevoie de detoxifiere.
Formula cea mai eficientă va fi aplicarea următoarei scheme în detoxifierea organismului:           

 1. NAC (1 capsulă de 2 ori pe zi, strict între mese, pe stomacul gol)
  Acest supliment acționează simultan pentru a descompune chisturile din flora patogenă și pentru producerea aminoacidului l-cisteină, care este important pentru formarea glutationului, un element esențial pentru o detoxifiere hepatică adecvată și sigură și pentru eliminarea excesului de hormoni din ficat.
 2. Milk Thistle (1 capsulă de 3 ori pe zi, în timpul mesei)
  Silimarina (ingredientul activ al plantei armurariu sau ciulin de lapte) este cel mai studiat agent hepatoprotector. Susține delicat detoxifierea ficatului și îi restabilește funcțiile. Normalizează metabolismul grăsimilor și nivelul de glucoză din organism.
 3. Chlorophyll (1 porție dimineața, într-un pahar de apă caldă)
  Acest concentrat de plante verzi acționează pentru purificarea sângelui și a limfei, eliminarea agenților patogeni din organism, îmbunătățirea digestiei și normalizarea scaunelor.
 4. Cascara (1 capsulă seara)
  O componentă vegetală pură care este eficientă pentru detoxifierea intestinelor, normalizează scaunele și elimină procesele de putrefacție și fermentație. în plus, are un efect antiinflamator asupra pereților intestinali.
 5. B-50 (1 unitate la prânz).
  Vitaminele B în procesul de detoxifiere sunt cele mai importante pentru procesele de neutralizare și eliminare a toxinelor, pentru schimbul de energie în celulă și refacerea membranelor protectoare.
 6. Magnesium (400-500 mg la 1-1,5 ore după cină).
  Peste 300 de enzime sunt reglementate de magneziu. Procesele biochimice de detoxifiere maximizează necesarul acestui mineral, iar oamenii moderni se află în deficit de minerale în majoritatea cazurilor. De aceea, suplimentarea este recomandată pentru aproape toată lumea, dar mai ales pentru îmbunătățirea detoxifierii.


​Recomandări pentru o detoxifiere eficentă a organismului:

1. În zilele de detoxifiere este foarte importantă hidratarea, se recomandă ca femeile să bea 3 litri de apă pe zi, iar bărbații - 4 litri de apă pe zi.
2. În perioada detoxifierii, renunțați la carne, zahăr, gluten și produse lactate (cu excepția uleiului ghee).
3. Consumați zilnic fructe de pădure acrișoare, bogate în antioxidanți și vitamina C
4. Renunțați la gustările dintre mese, strict 2 sau 3 mese principale pe zi.
5. Renunțați la cafea sau cel puțin reduceți până la 1 ceașcă de cafea pe zi.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi