Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-15.0%
NEW

Lador - Set pentru hranirea si refacerea parului

Lador
Disponibil

Gama Lador este creată pentru a îngriji nu doar părul deteriorat, ci și pentru a preveni deteriorarea părului sănătos, cu ingrediente de cea mai bună calitate, combinate pentru a îngriji și proteja.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Lador
591 MDL 695 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Lador, C-Tox Clay Shampoo, 200 ml - Acest șampon puternic conține un amestec de argilă bogată în minerale și diverse extracte marine care acționează împreună pentru a curăța și hrăni eficient scalpul. Compoziția unică a argilei ajută la absorbția și eliminarea excesului de sebum și a impurităților, oferind o mai bună asimilare a nutrienților și a hidratării furnizate de minerale și de extracte marine.

Masca Lador C-Tox Clay Treatment, 200 ml - a fost creată pentru îngrijirea blândă a părului: produsul curăță în profunzime, îndepărtează resturile de produse de styling, catifelează și hrănește părul. Absoarbe excesul de sebum, netezește cuticulele, menține un nivel optim de umiditate și promovează creșterea sănătoasă a părului.

Ulei de păr parfumat Lador La Pitta, 80 ml - reface, hrănește, catifelează și hidratează părul, nu lasă lipicios și nu îngreunează. Oferă strălucire și elasticitate, hidratează, oferă parfum de lungă durată și reduce daunele cauzate de coafare.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi