-10.0%
NEW

Lador - Set pentru hranirea si refacerea parului

Lador
Disponibil

Gama Lador este creată pentru a îngriji nu doar părul deteriorat, ci și pentru a preveni deteriorarea părului sănătos, cu ingrediente de cea mai bună calitate, combinate pentru a îngriji și proteja.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Lador
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

648 MDL 720 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Lador, C-Tox Clay Shampoo, 200 ml - Acest șampon puternic conține un amestec de argilă bogată în minerale și diverse extracte marine care acționează împreună pentru a curăța și hrăni eficient scalpul. Compoziția unică a argilei ajută la absorbția și eliminarea excesului de sebum și a impurităților, oferind o mai bună asimilare a nutrienților și a hidratării furnizate de minerale și de extracte marine.

Masca Lador C-Tox Clay Treatment, 200 ml - a fost creată pentru îngrijirea blândă a părului: produsul curăță în profunzime, îndepărtează resturile de produse de styling, catifelează și hrănește părul. Absoarbe excesul de sebum, netezește cuticulele, menține un nivel optim de umiditate și promovează creșterea sănătoasă a părului.

Ulei de păr parfumat Lador La Pitta, 80 ml - reface, hrănește, catifelează și hidratează părul, nu lasă lipicios și nu îngreunează. Oferă strălucire și elasticitate, hidratează, oferă parfum de lungă durată și reduce daunele cauzate de coafare.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi