Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-14.8%
NEW

Lador - Set pentru parul uscat si deteriorat

Lador
Disponibil

Gama Lador este creată pentru a îngriji nu doar părul deteriorat, ci și pentru a preveni deteriorarea părului sănătos, cu ingrediente de cea mai bună calitate, combinate pentru a îngriji și proteja.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Lador
367 MDL 431 MDL
Adaugă în coș
Descriere

La’dor Moisture Balancing Shampoo , 100 ml - fără silicon,oferă o curățare profundă a părului și a scalpului. Conceput pentru părul uscat și deteriorat.

  • Șamponul rezolvă orice problemă a scalpului și părului: hidratează și calmează, ameliorează mâncărimea și iritarea pielii, previne mătreața, restabilește și întărește părul. În plus, șamponul previne pierderea culorii a părului vopsit, elimină porozitatea și întărește capetele despicate.
  • Șamponul conține complexul inovativ patentat GREENOL, care are un efect antioxidant puternic, protejează pielea și părul de a fi distruse de radicalii liberi și minimizează, de asemenea, efectele agresive ale factorilor externi.

​​Lador Moisture Balancing Conditioner, 100 ml - este un balsam profesional fără silicon pentru o hidratare profundă a părului, conceput pentru părul uscat și deteriorat. Restaurează și întărește părul, elimină capetele despicate.


Lador Premium Marocco Argan Oil, 100 ml – este recunoscut la nivel mondial ca produs de îngrijire a părului! Uleiul de argan valoros restabilește părul deteriorat și uscat, îi oferă strălucire naturală și atingere de mătase, îl face ușor la aranjat, fără a lăsa un luciu gras. Oferă o protecție excelentă împotriva expunerii la lumina soarelui, a modificărilor de umiditate și a temperaturilor, a efectelor diferiților factori dăunători

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi