-39.7%
NEW

Șervețele pentru controlul acneei Stridex, Essential With Vitamins, 55 Soft Touch Pads

Stridex
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Șervețele pentru controlul acneei Stridex, Essential With Vitamins, 55 Soft Touch Pads acționează eficient împotriva punctelor negre fără a lăsa arsuri

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

143 MDL 237 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Șervețele pentru controlul acneei Stridex, Essential With Vitamins​ este un remediu anti-acneic ce curăță porii si conține 1% acid salicylic. Servețelele moi sunt un sistem de curățare eficient ce elimină grăsimea și murdăria. Dimensiunea reală a șervețelelor este de 27 cm². Fiecare șervețel are o textură specială pentru o mai bună curățare și senzații plăcute. Este potrivit atât pentru ștergere, cât și pentru o aplicație. Servețele Stridex nu conțin alcool și acționează eficient împotriva punctelor negre fără a lăsa arsuri. Stridex curăță porii și dizolvă grăsimile adânci. Produsul curăță murdăria pe care spuma și săpunul nu o pot curata. Stridex elimină acneea datorită acidului salicilic, un tratament anti-acneic dovedit. Cu o utilizare regulată, șervețele Stridex previn apariția erupțiilor cutanate chiar înainte de apariție.  

Mod de folosire: Stergeti fata curatata cu un servetel, de asemenea se foloseste local.  

Termen de valabilitate: 10.2024

Purpose: Salicylic Acid 1.0% (w/w) - Acne medication.  
Ammonium Lauryl Sulfate, Ammonium Xylenesulfonate, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Fragrance, Menthol, PPG-5-Ceteth-20, Purified Water, Simethicone, Sodium Borate, Tetrasodium EDTA.

28.03.2024
Folosesc acest produs în zilele calde și umede când fața ta se simte grasă. Îmi face fața să se simtă revigorată și este curațată. Produs excelent.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi