-10.9%
NEW

Swiss Energy, Drajeuri cu Miere de Albini №12

Swiss Energy
Disponibil

Swiss Energy, Drajeuri cu Miere de Albini №12, educ durerea în gât și ajută la refacerea vocii, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

49 MDL 55 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Swiss Energy, sunt drajeuri cu miere de albini și extract din plante, care reduc durerea în gât și ajută la refacerea vocii.  Proprietățile unice de vindecare ale ierburilor de munte elvețiene în combinație cu cea mai bună miere de albine ajută rapid la combatrea inflamației.  

Ingrediente active: Conține miere naturală de albine reduce durerea și iritațiile la nivelul gâtului, au efect antiinflamator.

O rețetă elvețiană tradițională din 20 de plante de munte.  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi